1242


leden
Samen groeien2/16/2018
door: Gerdy Pusceddu

Het motto van het MKB Deventer voor 2018 is: Samen groeien.


Een mooie samenstelling deze twee woorden, samen én groeien. Als ik beide woorden opzoek in de Van Dale kom ik op: gezamenlijk en groter worden. Dát is denk ik ook de intentie van het MKB Deventer het samen doen en dan zodanig dat er voor iedereen groei in zit. Groei in de zin van economische groei, kennis of bedrijfsmatig, het kan op allerlei vlakken.

Sinds ruim een jaar ben ik actief in een projectgroep van het MKB om meer vrouwelijke ondernemers te betrekken bij het MKB. Ze zijn er wel, de vrouwelijke ondernemers. Ze laten zich alleen te weinig zien. Als er meer vrouwen bij de bijeenkomsten zijn verandert de dynamiek en is er een betere balans.

Vorig jaar oktober was het seminar met dé autoriteit op het gebied van overtuigen, drs. Pacelle van Goethem. Dit seminar was een groot succes; er was behoefte aan dit soort seminars. En dit initiatief heeft vleugels gekregen!

Als projectteam zijn we samen in dit avontuur gestapt, met een duidelijk doel voor ogen. Ondernemende vrouwen die op een professionele wijze hun steentje willen bijdragen aan het MKB Deventer.
En dat heeft onszelf ook het nodige gebracht. Je leert van de ervaringen. Je ziet andere vrouwelijke ondernemers en deelt ervaringen. Deze ervaringen neem je mee in je dagelijkse werkzaamheden en voor de komende twee seminars die in voorbereiding zijn. Dus: groei!

Kortom: MKB-ers ga de uitdaging aan en zorg dat je samen met het MKB in de groeimodus komt. Dat komt jouw bedrijf, Deventer én jezelf ten goede.

De komende twee seminars staan op stapel:

  • 12 maart a.s. Seminar met Meiltje de Groot. Aanvang om 19:30 uur, ditmaal bij DC Vastgoed in de geheel verbouwde Leeuwenbrug. De toegang is gratis voor MKB-leden, maar geef je wel tijdig op, want vol is vol!
  • 8 oktober a.s. Seminar met Vreneli Stadelmaier schijfster van het boek “F*ck de onzekerheid”.3/30/2018 - Zo dynamisch als nodig
3/20/2018 - Eerste seminar MKB-projectteam
3/2/2018 - Heb jij het lef om samen te werken?
2/27/2018 - Samen groeien... door samen doen
2/16/2018 - Samen groeien
1/26/2018 - Samenwerking
1/11/2016 - SocialBauble voor het goede doel
11/21/2016 - Adoptie-ondernemers gezocht: medio januari 2017
MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer