1242


leden
Samenwerking1/26/2018
door: Marco Kok

De link met MKB Deventer was er al snel. Eigenlijk ook wel logisch, het is een ondernemersvereniging met zo’n 1.200 leden. Dus bijna iedere ondernemer in Deventer die je spreekt is lid. De eerste kennismaking was meteen een sportieve. Op het terrein van de Sallandsche Golfclub hadden we een ontspannen avond. Dit bleek een goede voorspeller te zijn van de sfeer binnen de vereniging.

Deventer koffieresidu

Toen we in 2016 het initiatief namen tot het inzamelen van koffieresidu bij bedrijven in de omgeving toonde MKB Deventer zich een actieve netwerkorganisatie. We kregen volop aandacht voor het project. Binnen de kortste keren hadden de dertig benodigde bedrijven zich aangemeld die we nodig hadden om te starten. Zonder MKB Deventer als verbindende kracht hadden we dit nooit zo snel van de grond gekregen.
Inmiddels is uit deze samenwerking een start-up voortgekomen: Brans Oesterzwamkwekerij. Ondernemer Michel Brans heeft het project van ons overgenomen om het in een duurzaam business model om te zetten. Ook hier speelt MKB Deventer weer een centrale rol. Zij geven Michel het podium dat hij verdient.

MVO Award

In 2017 wonnen we de MVO Award tijdens het Deventer Marktplein. We kunnen wel zeggen dat we deze te danken hebben aan het doorzettingsvermogen van Marco Kok. Tegen de gewoonte in heeft hij ons voor het tweede jaar achtereen genomineerd. Dat eerste is natuurlijk al een mooi compliment. Toen we uiteindelijk wonnen bleek hij ook nog eens gelijk te krijgen.

Gezellig en toegankelijk

We hebben al snel geleerd dat je niet alleen lid moet worden van een netwerkvereniging omdat er potentiële klanten zitten. Je moet er meer vinden dan alleen nieuwe omzet. De gezelligheid van MKB Deventer geeft ons nieuwe energie om weer verder te gaan met ondernemen en nieuwe ideeën te bedenken. Het is dus ook gewoon leuk.

We raden iedere ondernemer in de regio Deventer van harte aan om lid te worden van MKB Deventer. Omdat dit soort partnerschappen (voor ons is het meer dan een lidmaatschap) vaak niet de aandacht krijgen die ze verdienen geven we er op deze plek graag eens aandacht aan.3/30/2018 - Zo dynamisch als nodig
3/20/2018 - Eerste seminar MKB-projectteam
3/2/2018 - Heb jij het lef om samen te werken?
2/27/2018 - Samen groeien... door samen doen
2/16/2018 - Samen groeien
1/26/2018 - Samenwerking
1/11/2016 - SocialBauble voor het goede doel
11/21/2016 - Adoptie-ondernemers gezocht: medio januari 2017
MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer