1189


leden
Nieuwe website04.12.2017
door: Marco Kok

We hebben de aflopen 2 jaar al veel content (tekst en foto's) bij de leden opgehaald via ons MKB Magazine en de drie Deventer ondernemersboeken die we de afgelopen tijd hebben uitgegeven. Deze content plaatsen wij op onze website. Ook zullen wij nieuwe bedrijfsprofielen vanuit ons MKB Magazine doorplaatsen op onze website.

Op de nieuwe website komt ook een wekelijke blog onder het motto van, voor en door de leden. De columnisten in ons MKB Magazine zullen een gedeelte van deze blogs gaan vullen. Er is ruimte genoeg voor meer onderwerpen. Staat uw profiel er nog niet in? Lever dit aan aan op info@mkbdeventer.nl en wij plaatsen dit online.

Alvast veel plezier en succes bij het opdoen van inspiratie en nieuwe ondernemerscontacten via onze website.
04.12.2017 - Nieuwe website
11.01.2016 - SocialBauble voor het goede doel
21.11.2016 - Adoptie-ondernemers gezocht: medio januari 2017
MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels één van de grootste ondernemersverenigingen van ons land met 1.200 leden. Ons ledenbestand is zeer divers en afkomstig uit alle mogelijke sectoren binnen ons verzorgingsgebied; zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie etc. Een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals. Van ambitieuze starters maar ook van zeer ervaren ondernemers die zich al lang bewezen hebben in ondernemersland. Hoe groot kan uw netwerk worden?

Met zo’n grote, gevarieerde club die ‘barst’ van de kennis en de ervaring kunnen we veel invloed uitoefenen en dat doen we dan ook. MKB Deventer zet zich elke dag in voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Handelskade 75
7417 DH Deventer

Tel: 0570-603587
E-mail: info@mkbdeventer.nl
Copyricht 2018 | MKB Deventer