1240


leden
Themabijeenkomst Hoe ziet de toekomst van mobiliteit er uit?7

okt

Pouw Automotive, Zweedsestraat 11-15
17.30 - 21.00 uur


Geachte medeondernemer,

De autobelastingen blijven ook de komende jaren in beweging. Het goed in de gaten houden van de ontwikkelingen, kan u zomaar een fors fiscaal nadeel besparen. Daarom organiseren wij in samenwerking met MKB Deventer een netwerkevent met als thema ‘Mobiliteit en fiscaliteit in de wereld van morgen’ op maandag 7 oktober a.s. bij Pouw Deventer.

Het moment van dit netwerkevent kan niet beter zijn. Op Prinsjesdag 2019 wordt de Autobrief 3 gepresenteerd: een uitgebreid wetsvoorstel waarin de koers van de autobelastingen in de jaren na 2020 wordt aangekondigd. Wat betekent dit nu eigenlijk voor u als ondernemer? Wat is voor u nu de beste route naar duurzaam ondernemen? En zijn ‘groene’ auto’s nu wel zo groen? Onze gastsprekers Jelle Oosterhoff van Pon Business Mobility en drs. Edwin de Witte RB van Kroeze Wevers vertellen u er alles over. Ontdek de verrassende mogelijkheden en kansen van een duurzaam mobiliteitsbeleid, vanuit verschillende invalshoeken bekeken.

Na afloop van de lezingen is er volop gelegenheid om in een informele sfeer te netwerken, kennis te maken met een prachtig aanbod Audi’s en Volkswagens. Kortom, een event dat u niet mag missen.

 

Programma

  • 17.30 uur: inloop en ontvangst met een warme snack
  • 18.30 uur: openingswoord door Ingo Klieverik, commercieel manager bij Pouw en John Plette, Sales Manager bij Volkswagen Pon Financial Services
  • 18.40: ins en outs over fiscaliteit in de autobranche door drs. Edwin de Witte RB, directeur Kroeze Wevers
  • 19.10: mobiliteit in de toekomst door Jelle Oosterhoff van Pon Business Mobility
  • 19.45: netwerken
  • 21.00: einde programma

Wij zijn ervan overtuigd dat u vol inspiratie weer huiswaarts keert. Meld u daarom nu aan voor dit event.

Graag tot ziens op 7 oktober bij Pouw Deventer!


Agenda

19-9-2019 Deventer Grows Digital
26-9-2019 PNO legt Rijksbegroting 2020 uit
1-10-2019 Nieuwe medewerkers vinden? Zo doe je dat!
4-10-2019 Clinic Klantgericht Ondernemen, speciaal voor MKB- en B2B bedrijven (gratis)
7-10-2019 Themabijeenkomst Hoe ziet de toekomst van mobiliteit er uit?
10-10-2019 EEGA Themadag ‘Gewoon Doen!’ van inspiratie naar participatie
11-10-2019 Matchmaking event vrouwelijke Turkse ondernemers
18-11-2019 Netwerkbijeenkomst met Max CaldasMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer