1197


leden
Deventer Stadscafé21

mei

Architectuurcentrum Rondeel, Assenstraat 14
20.00 uur


Heb jij een goed idee voor het verbeteren van de Deventer binnenstad? Wil je Deventer nog gezelliger, groener, omzet verhogend, woonvriendelijker en aantrekkelijker maken? Wil je kans maken op een stadscheque t.w.v. 2500 euro? Kom je idee dan pitchen tijdens een van de  Stadscafés van Architectuurcentrum Rondeel.

Veel initiatieven zijn door een pitch op het stadscafé al verder geholpen. Afhankelijk van je idee beoordeelt een deskundige jury hoe je idee een stapje verder kan komen. Soms is het leggen van contacten voldoende, soms wordt een Stadscheque ter waarde van 2500 Euro ingezet. Op elk idee wordt individueel ingegaan.

Vrijwilligers van het Architectuurcentrum Rondeel en studenten van Saxion, Loket van Mogelijkheden, bieden ondersteuning bij het maken van een korte presentatie van drie minuten aan de hand van 10 foto’s.

Drie Stadscafés in 2019

Stadscafé D5 - Dinsdag 21 mei 20.00 uur

Stadscafé D6 - Dinsdag 2 juli 20.00 uur dit Stadscafé is specifiek gericht op ideeën op alle gebied die een verbetering kunnen zijn voor het huidige Grote Kerkhof, Stromarkt en Nieuwe Markt

Stadscafé D7 -Dinsdag 29 oktober 20.00 uur 

Organisatie

Het Stadscafé Deventer is een onderdeel van de Stadsbeweging Overijssel die geïnitieerd is door de provincie Overijssel in afstemming met de gemeente Deventer en private partners zoals o.a. de Stichting Deventer Binnenstad Management (SDBM), WijDeventer, Architectuurcentrum Rondeel, gemeente Deventer, MKB Deventer.

Contact en info

Bel of mail naar Wilma Mensink wilmamensink@bureauvoegwerk.nl / 06 81 13 88 83 voor meer informatie.


Agenda

7-5-2019 Zesde Deventer Broodfonds komt eraan
8-5-2019 Bijeenkomst 'Zaken doen met Azië'
17-5-2019 Workshop Schrijven voor het Web
21-5-2019 Deventer Stadscafé
7-6-2019 Salland Academy organiseert workshop 'Moeiteloos Succes'
14-6-2019 Smart Solutions Festival
20-6-2019 Het Grootste Kennisfestival van Nederland
4-7-2019 Vier-de-Donderdag! Gezamenlijke netwerkborrels DKW en MKBMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer