1176


leden
Deventer Sportverkiezing 201801

februari

Deventer Schouwburg
17.30 uur


Gastspreker
Gerard Kemkers presenteert op zijn karakteristieke wijze over onderwerpen als talentontwikkeling, het omgaan met tegenslagen, teambuilding en samenwerking. Ondersteund door video's vertelt Gerard Kemkers zijn ervaringen over het coachen en opleiden van de beste schaatsers ter wereld. Zijn visie is helder, zijn werkwijze ondoorgrondelijk. Ook geeft hij samen met Albert Schipperijn (voormalig Studio Sport schaatsverslaggever) workshops over 'Spelen om te winnen'.

Aansluitend vindt een netwerkbuffet plaats waarbij talenten uit de gemeente Deventer zich presenteren. Als klapper van de avond start om 20.00 uur de show van de Deventer Sportverkiezing waarin de sporters van het jaar worden gekozen.


Agenda

16-1-2019: Zaken doen in Duitsland
17-1-2019: Nieuwjaarsreceptie Cleantech Regio en Rode Loper 2019
29-1-2019: Bijeenkomst duurzame inzetbaarheid
31-1-2019: Veiligheidslunch SBB Deventer
1-2-2019: Deventer Sportverkiezing 2018
12-2-2019: Deventer Ondernemers Event
2-4-2019: Japan Business WeekMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met meer dan 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer