1256


leden
Event 'Digitaliseren is groeien'11

dec

rabobank
16.15 - 19.45 uur


Hoe je vernieuwt, digitaliseert, automatiseert en daardoor groeit laten we je graag zien tijdens het Rabo Event 'Digitaliseren is groeien' op dinsdag 11 december.

Ondernemers brengen elkaar verder

Als het over groei gaat luisteren ondernemers eerder naar andere ondernemers dan naar een bank. Daarom delen niet wíj, maar lokale ondernemers hun ervaringen op het gebied van digitaliseren. Tijdens interactieve sessies inspireren zij jou graag met hun succesverhaal en de weg er naartoe. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen. 

Wij nodigen je graag uit voor het Event 'Digitalisering is groeien' op dinsdag 11 december. Laat je inspireren door collega-ondernemers en door trendwatcher Igor Beuker. We ontvangen je graag vanaf 16:15 uur in ons Adviescentrum, Hanzeweg 3 in Deventer.  

Inschrijven


Agenda

11-12-2018: Event 'Digitaliseren is groeien'
9-1-2019: Deventer Nieuwjaarsreceptie
1-2-2019: Deventer Sportverkiezing 2018
12-2-2019: Deventer Ondernemers EventMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met meer dan 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer