1256


leden
Deventer Ondernemers Event12

februari

Lebuiniskerk
20.00 uur


Belangrijk programmaonderdeel wordt de verkiezing van de Deventer ondernemer van het jaar en de Deventer starter van het jaar. Uiteraard is er tijdens deze dag volop gelegenheid om uitgebreid te kunnen netwerken.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling met betrekking tot het programma en de nominatie van de Deventer ondernemers? Laat dan je gegevens achter op www.deventerondernemersevent.nl.

Het Deventer Ondernemers Event wordt georganiseerd door het Ondernemershuis, MKB Deventer, de Deventer Kring van Werkgevers en Binnenstadsmanagement.


Agenda

11-12-2018: Event 'Digitaliseren is groeien'
9-1-2019: Deventer Nieuwjaarsreceptie
1-2-2019: Deventer Sportverkiezing 2018
12-2-2019: Deventer Ondernemers EventMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met meer dan 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer