1201


leden
Salland Academy organiseert workshop 'Moeiteloos Succes'07

juni

Gasfabriek
09:30 uur - 16:30 uur


We hebben allemaal geleerd dat we niet zonder gevolgen van het balkon af kunnen springen. Helaas zijn we met het functioneren van de natuur van ons bewustzijn veel minder bekend. Op geestelijk vlak zorgen we vaak niet goed voor onszelf en daarom blijven we spreekwoordelijk regelmatig van dat balkon afspringen, verdwalen en tegen muren aanlopen.

Een helder inzicht in het functioneren van onze geest zorgt ervoor dat we er optimaal mee kunnen leren omgaan, net zoals met de fysieke natuurwetten. In de psychologie achter moeiteloos succes gaat het om het herkennen van de natuurlijke eigenschappen en kwaliteiten van ons bewustzijn. Dat vormt de basis voor het verklaren, begrijpen en ontdekken van moeiteloos succes.

Wil je meer weten en begrijpen over moeiteloosheid en flow, kom dan naar één van onze dag workshops bij Salland Academy. Na het volgen van deze workshop weet je meer over:

  • hoe moeiteloos succes of flow ontstaat
  • hoe er van nature altijd ruimte is
  • hoe je ervaring en inzicht voor je kan laten werken
  • hoe het stellen van een vraag leidt tot self-empowerment

Deze workshop, georganiseerd door Salland Academy kun je al volgen voor de ledenaanbieding van 149,- (in plaats van 195,-)  Dat is inclusief koffie, thee, lunch en de workshop manual. 

Opgeven voor de workshop: contact@theorangetreefoundation.com
Meer info: Janine Schimmelpenninck, 0614502118

Trainer

De workshop “Moeiteloos Succes” wordt gegeven door ondernemer, schrijver en trainer Janine Schimmelpenninck van The Orange Tree Foundation. Janine is al meer dan 20 jaar ondernemer in het MKB en weet wat ondernemen betekent. Haar insteek is dan ook helder en praktisch.

Ze heeft een master titel in de Politiek-Sociale wetenschappen (specialisatie Medische Antropologie) en in 2015 verscheen haar boek Slave To the King met als hoofdthema de transformerende kracht van verantwoordelijkheid.

 

Meer info: Janine Schimmelpenninck, 0614502118


Agenda

22-5-2019 Bijeenkomst 'Zaken doen in Europa'
7-6-2019 Salland Academy organiseert workshop 'Moeiteloos Succes'
14-6-2019 Smart Solutions Festival
20-6-2019 Het Grootste Kennisfestival van Nederland
21-6-2019 Workshop 'Schrijven voor het Web'
4-7-2019 Vier-de-Donderdag! Gezamenlijke netwerkborrels DKW en MKBMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer