1201


leden
Het Grootste Kennisfestival van Nederland20

juni

Havenkwartier, Deventer
13:00 uur - 22:00 uur


De 4e editie van Het Grootste Kennisfestival van Nederland komt al weer dichterbij. Er hebben zich al weer ruim 1300 deelnemers aangemeld. Gelukkig is er nog voldoende plek maar wacht niet te lang met aanmelden als je er bij wilt zijn want de vorige edities waren allemaal uitverkocht.

Mooie toevoegingen aan het programma

Rudie Jansman is een van de initiatiefnemers: "We hadden natuurlijk al een heel mooi programma maar er is ook heel veel nieuws bijgekomen. Je zou echt even op de site moeten kijken. Zo komt Claire Boonstra (over onderwijs & ontwikkeling: terug naar de essentie), en ook Rianca Evers-den Ouden (over haar boek Samensturing, organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid), zij zet samen met een hele groep bekenden een programma neer onder de noemer Het waardetheater.Maar ook Arjen Banach (onlangs uitgeroepen tot een van de meest aanstormende spreektalenten van Nederland) met z’n frisse blik op de toekomst van organiseren, superleraar Bas van Raak (over emotiemanagement: werk je met, of heb je thuis jongeren in de leeftijd tot ongeveer 25 jaar en vind je bijvoorbeeld de communicatie lastig of de omgang met de jongere gecompliceerd? Kom dan vooral luisteren!).

En laten we Mark Niesink (directeur Randstad Zorg over de toekomst van werk) niet vergeten of Klaas Ariaans (directeur Personal Banking ABN AMRO) die vertelt over de ontdekkingstocht met 3500 mensen naar zelforganisatie.

Met Lora van Rijn kijken we naar lichaamstaal. Ze is doof en zet als trainer haar beperking in als talent. Harry Starren en Ton Maas onderzoeken met ons hoe je aantrekkelijk blijft voor een robot, en toch jezelf kan blijven. En Dirk van Raalte geeft een workshop ‘Lummelen Loont en Koersverleggend Leiderschap’.

En dit kwam er allemaal al...
En we hadden natuurlijk al een heel mooi programma staan met Jitske Kramer & Dolf Jansen over Jam Culture, de theatershow van Charles Groenhuijsen, Chantal van den Berg (Neuromarketing) en Bas Timmer van ons goede doel dit jaar ‘Sheltersuit. Maar ook Sangbreeta Moitra over de geheimen van Nederlandse innovatie en branding. En Bas Kodden in freestyle met Hans van Breukelen als zijn special guest, die inmiddels op 1 staat in de Managementboek top 100. En niet te vergeten businesscoach en internationaal bestsellerauteur Roy Martina.

Tickets zijn hier te koop. En kom vooral met een groep. Maak je er een leuke dag met je afdeling, collega’s of vrienden van. Leren gaat nou eenmaal beter als het leuk is!"


Agenda

22-5-2019 Bijeenkomst 'Zaken doen in Europa'
7-6-2019 Salland Academy organiseert workshop 'Moeiteloos Succes'
14-6-2019 Smart Solutions Festival
20-6-2019 Het Grootste Kennisfestival van Nederland
21-6-2019 Workshop 'Schrijven voor het Web'
4-7-2019 Vier-de-Donderdag! Gezamenlijke netwerkborrels DKW en MKBMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer