1176


leden
Bijeenkomst duurzame inzetbaarheid29

januari

Gasfabriek, Apparatengebouw
15.45 uur


Een gezonde onderneming kan anno 2019 niet meer zonder duurzaam inzetbare medewerkers. De voordelen zijn immers enorm. Denk aan werknemers die gezonder en vitaler zijn, een grotere betrokkenheid tonen, een hogere productiviteit leveren, minder vaak ziek zijn en meer werkplezier uitstralen. Welke werkgever wil dit nu niet?

De Europese Unie stimuleert initiatieven op dit gebied door middel van de subsidieregeling ESF (Europees Sociaal Fonds) Duurzame Inzetbaarheid. Hoe kan een onderneming voor deze subsidieregeling in 2019 in aanmerking komen? Je hoort het je tijdens de bijeenkomst die De Kracht Van Oost en Vindsubsidies hierover organiseren. De bijeenkomst is gericht op ondernemingen met minimaal 25 medewerkers.

Programma

  • Claudi Schröder van Vindsubsidies, vertelt over de subsidiekansen bij het investeren in duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. 
  • Sonja Hottenhuis van De Kracht Van Oost, expert in Duurzame Inzetbaarheid van individuele medewerkers en teams, laat zien hoe je de subsidies voor duurzame inzetbaarheid effectief voor jouw organisatie kunt inzetten. Door gebruik van Duurzaam Inzetbaarheid QuickScans kunt je namelijk meten op zowel medewerkers-, team- als organisatieniveau.
  • Welke vervolgstappen kun je op het gebied van coaching, training, teambuilding en organisatieadvies nemen? Dit om onder andere de employability, vitaliteit, bevlogenheid, veranderingsbereidheid en flexibiliteit van jouw medewerkers en teams te vergroten.

Betrokken werkgevers willen deze info (en de subsidiemogelijkheid) natuurlijk niet missen. Meld je dus snel aan, want we verwachten veel belangstelling en de ruimte is beperkt.

Datum: 29 januari 2019, 15:45 uur (inloop); programma 16:00 uur – 17:00 uur, borrel 17:00 uur – 17:30 uur. 

Locatie: Gasfabriek, Apparatengebouw, Zutphenseweg 6, Deventer
Aanmelden: m.rademakers@mkbdeventer.nl.

Graag tot 29 januari!

Met vriendelijke groet,

Sonja Hottenhuis, De Kracht Van Oost Claudi Schröder, Vindsubsidies


Agenda

16-1-2019: Zaken doen in Duitsland
17-1-2019: Nieuwjaarsreceptie Cleantech Regio en Rode Loper 2019
29-1-2019: Bijeenkomst duurzame inzetbaarheid
31-1-2019: Veiligheidslunch SBB Deventer
1-2-2019: Deventer Sportverkiezing 2018
12-2-2019: Deventer Ondernemers Event
2-4-2019: Japan Business WeekMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met meer dan 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer