1197


leden
Zesde Deventer Broodfonds komt eraan7

mei

Gasfabriek, campus
19:00 uur


Deventer telt inmiddels vijf Broodfondsen die helemaal vol zitten.Vandaar dat er behoefte is aan een nieuw Broodfonds als betaalbaar alternatief voor een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering. Er is een landelijke organisatie die helpt om Broodfondsen op te richten.

Jos van Bussel is landelijk voorlichter van de BroodfondsMakers (www.broodfonds.nl) en gaf tekst en uitleg tijdens een eerste bijeenkomst. Na afloop hebben 26 enthousiaste mensen zich aangemeld voor de volgende bijeenkomst op 7 mei a.s. Ondernemers met heel diverse beroepen als hovenier, installateur, journalist, kunstenaar en organisatieadviseur. Maar uiteraard zijn ondernemers met andere beroepen ook van harte welkom!

De volgende bijeenkomst is bij grafisch ontwerper en illustrator Jim Kievit op de Gasfabriek campus (Het Kantoor – Oval Office), Hoofdgebouw, Zutphenseweg 6 /7418 AJ / Deventer. Inloop is vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur. 

Bij voldoende deelname wordt er deze avond een nieuw Broodfonds opgericht en een verenigingsbestuur gekozen.

Interesse? neem dan contact op met Clemens Geenen via 06-21210234 of info@peponderwijsadvies.nl.


Agenda

7-5-2019 Zesde Deventer Broodfonds komt eraan
8-5-2019 Bijeenkomst 'Zaken doen met Azië'
17-5-2019 Workshop Schrijven voor het Web
21-5-2019 Deventer Stadscafé
7-6-2019 Salland Academy organiseert workshop 'Moeiteloos Succes'
14-6-2019 Smart Solutions Festival
20-6-2019 Het Grootste Kennisfestival van Nederland
4-7-2019 Vier-de-Donderdag! Gezamenlijke netwerkborrels DKW en MKBMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer