1246


leden
Zakendoen met RoemeniŽ (Sibiu)6

Dec

Gasfabriek Zutphenseweg 6
13.30-17.00


Al meer dan 25 jaar bestaat er een sterke band tussen de Roemeense gemeente Sibiu en Deventer. Ontstaan vanuit de ondersteuning die Deventer gaf aan Sibiu in de negentiger jaren, is dat ontwikkeld tot een bredere samenwerking. Samenwerking op het gebied van cultuur, sport, onderwijs én sinds kort het bedrijfsleven. In november en december vinden allerlei evenementen plaats in Deventer om deze samenwerking te vieren.

Op vrijdag 6 december zal er een matchmaking plaatsvinden in de gasfabriek tussen bedrijven uit Sibiu en bedrijven uit Deventer en Oost Nederland. De matchmaking begint vanaf 13.30 plaats in de Gasfabriek Zupthenseweg 6 te Deventer.

Alle bedrijven zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Naast specifieke bedrijven zijn er ook een aantal vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen aanwezig, zodat alle bedrijven aansluiting kunnen vinden.

De matchingmaking vindt gestructureerd plaats; MKB Deventer – Trade Office Deventer zorgt dat er voor ieder bedrijf een geschikte gesprekspartner is.

De matchmaking duurt tot ongeveer 16.00 en aansluitend is er een gezellige netwerkborrel.

U kunt zich hiervoor aanmelden bij Marianne rademakers van MKB Deventer via m.rademakers@mkbdeventer.nl. Voor informatie kunt u bellen met Erik de boer op 06-54241914.

 


Agenda

6-12-2019 Zakendoen met RoemeniŽ (Sibiu)
9-12-2019 Innovatiebijeenkomst met de Gasfabriek ALV
10-12-2019 Broodfonds
13-12-2019 Presentatie Wet Arbeidersrecht in Balans
20-1-2020 Feest! 25 jarig bestaan MKB Deventer!MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer