1217


leden
Workshop Zakendoen in ScandinaviŽ26

feb

Gasfabriek Zutphenseweg 6
15.45-18.00


 

Programma:

  • Ontvangst en welkom: Ed den Besten (voorzitter MKB Deventer) en Marco Kok (directeur MKB Deventer)
  • Inleiding over Scandinavië: Erik de Boer
  • Wat kan RVO voor u doen in Scandinavië; voorbeelden van bedrijven; waar actief, door Bettina Denker-Gosch (RVO)
  • Presentatie van Smart Documents over zaken doen in Zweden. Smart Documents uit Deventer heeft een eigen Zweedse vestiging en is al jaren succesvol op de zweedse markt. Hoe hebben zij dit aangepakt, wat was de basis voor succes en wat kunt u daarvan leren? 
  • Internet marketing en Business culture in Scandinavië: Geddy van Elburg, Global Topology / Ionmoon. Geddy is al jaren actief in o.a. zweden en leert u hoe online succes daar te bereiken is. 
  • Discussie en vragen
  • Netwerkborrel

 
In november 2020 zal een kennismakingsreis naar Zweden of Denemarken worden georganiseerd, samen met de ondernemersvereniging in Rostock, Duitsland. Ideaal om in 1 trip met ondernemers uit twee regio's te spreken. 

Op 26 februari hopen we daar meer over te kunnen meedelen!


Agenda

26-2-2020 Workshop Zakendoen in ScandinaviŽMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer