1189


leden
Sportevent: Deventer sportcongres2

feb
Geachte relatie,

Afgelopen week heeft u een uitnodiging voor het Deventer Sportcongres ontvangen. Mocht u deze onverhoopt niet hebben gekregen, willen wij u uitnodigen voor de bijeenkomst ‘Een High Five voor sporthelden’ met Pieter van den Hoogenband als exclusieve gastspreker en NOS Studio Sport-presentator Maarten Tip als dagvoorzitter.

Deze bijeenkomst is exclusief voor leden van Deventer Kring Werkgevers, Midden & Klein Bedrijf Deventer en Deventer Circuit. Pieter van den Hoogenband zal een exclusieve presentatie geven over hoe je een High Performance cultuur kunt realiseren.  Als manager van de Topsport Community is Pieter van den Hoogenband de verbindende factor tussen de top van de sport en het bedrijfsleven.

 

Hij vertelt hoe talent zorgvuldig te ontwikkelen, over de winst van vitaliteit op de werkvloer en hoe u zorgt voor een high performance cultuur. Pieter geeft ook de aftrap voor het programma High5 Performance Deventer waarmee ook de medewerkers van uw bedrijf optimaal kunnen presteren.

 

Programma

16.30 – 17.00 uur Inloop

17.00 – 18.45 uur Interactieve presentatie met Pieter van den Hoogenband & Maarten Tip

18.45 – 19.30 uur Vitaal Walking Diner & netwerkgelegenheid

19.30 – 21.00 uur Deventer Sportverkiezing 2017

 

Locatie

Deventer Schouwburg, kleine theaterzaal Leeuwenbrug 2, Deventer

 

Bent u lid van het MKB, DKW of Deventer Circuit? Reserveer uw ticket via events@sportbedrijfdeventer.nlo.v.v. bedrijfsnaam, contactpersoon, aantal personen. Ticket is inclusief een vitaal diner, Deventer Sportverkiezing en afterparty. Er is plaats voor maximaal 220 personen.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Tim van Beek (Sportbedrijf Deventer) 06-22552902 of events@sportbedrijfdeventer.nl.

Met vriendelijke groet,

Marco Kok (MKB Deventer) Vivian  Buitendijk (Deventer Circuit) Kirsten Kamphuis (DKW)


Agenda

22.01.2018: Economische Ambitiekaart Deventer
02.02.2018: Sportevent: Deventer sportcongres

MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels één van de grootste ondernemersverenigingen van ons land met 1.200 leden. Ons ledenbestand is zeer divers en afkomstig uit alle mogelijke sectoren binnen ons verzorgingsgebied; zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie etc. Een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals. Van ambitieuze starters maar ook van zeer ervaren ondernemers die zich al lang bewezen hebben in ondernemersland. Hoe groot kan uw netwerk worden?

Met zo’n grote, gevarieerde club die ‘barst’ van de kennis en de ervaring kunnen we veel invloed uitoefenen en dat doen we dan ook. MKB Deventer zet zich elke dag in voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Handelskade 75
7417 DH Deventer

Tel: 0570-603587
E-mail: info@mkbdeventer.nl
Copyricht 2018 | MKB Deventer