1230


leden
Retailmarkt Deventer09

okt

binnenstad Deventer (locatie volgt)
16.00 - 19.30 uur


Uitnodiging Retailmarkt 9 oktober 2019

Ondernemen in een bruisende stad die zich profileert als topspeler in het oosten van Nederland, die uitstekend bereikbaar is en een 1250-jarige historie als bloeiende Hanzestad heeft – wie wil dat nou niet? Daarom nodigen we u bij dezen van harte uit voor de eerste Retailmarkt van Deventer.

Het Ondernemershuis organiseert in samenwerking met de gemeente Deventer, Stichting Deventer Binnenstadsmanagement (SDBM) en MKB Deventer op woensdag 9 oktober deze Retailmarkt om franchisebedrijven, franchisenemers, (startende) ondernemers én winkeliers bij elkaar te brengen. Deventer is een bloeiende en groeiende handelsstad met een centrale positie in het oosten van Nederland. Er ligt veel groeipotentieel, de ondernemers zoeken vaak de samenwerking op en er is een levendige exportmarkt vanuit Deventer.

Nú is het moment om in te springen in deze groei en een (tweede) vestiging te openen of te verhuizen: Deventer staat op de 18e plaats in de Vitaliteitsbenchmark top 100 van grootste centrumgebieden van Nederland. Het fraaie historische karakter levert Deventer een 7e plek op. Als het gaat om digitale vindbaarheid, staan we zelfs op de 4e plek. In 2018 trok de Hanzestad bijna 3 miljoen bezoekers die samen ruim € 134 miljoen euro in Deventer besteedden. Met een verzorgingsgebied van 250.000 personen is er veel potentieel.

Op deze markt krijgen grote en kleine retailbedrijven en -ondernemers uit het land de mogelijkheid om in contact te komen met ondernemers en franchisenemers uit Deventer. Er geldt een bijdrage van € 100,- per stand, waarvoor zowel de stands als de catering worden verzorgd.

Loopt u al warm voor dit kansrijke en bruisende evenement? De markt vindt plaats op woensdag 9 oktober tussen 16:00 en 19:30. De exacte locatie in de Deventer binnenstad wordt binnenkort bekendgemaakt. U kunt zich via e-mail aanmelden bij Renate Smit-Veld via r.smit-veld@ondernemershuis-deventer.nl of via 06 19 34 25 61. Ook voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen via deze contactgegevens.

Noteert u 9 oktober alvast in uw agenda? Graag tot dan op de Retailmarkt in Deventer!


Agenda

11-9-2019 Workshop Praktisch aan de slag in Duitsland
19-9-2019 Deventer Grows Digital
1-10-2019 Nieuwe medewerkers vinden? Zo doe je dat!
7-10-2019 Themabijeenkomst Hoe ziet de toekomst van mobiliteit er uit?
9-10-2019 Retailmarkt Deventer
18-11-2019 Netwerkbijeenkomst met Max CaldasMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer