1240


leden
PNO legt Rijksbegroting 2020 uit26

sept

Gasfabriek Zutphenseweg 6
16.00-18.30


Op Prinsjesdag, de derde dinsdag in september, presenteert het kabinet traditiegetrouw de  Miljoenennota. Hierin zet het zijn belangrijkste (subsidie)plannen voor 2020 uiteen. Ook dit jaar weer praten wij u in de vierde week van september graag bij over alle relevante wijzigingen op subsidiegebied. Centraal staan de vragen: Wat betekent de Rijksbegroting 2020 voor uw subsidiekansen? Wat verandert er in 2020 in de WBSO-regeling en in de uitvoering ervan?”

Vierde-dinsdag-in-september-sessies

PNO bespreekt de belangrijkste subsidiegerelateerde onderwerpen uit de Miljoenennota 2020 tijdens de ‘Vierde-dinsdag-in-september-infosessies’. De inhoud is op dit moment natuurlijk nog niet bekend. Houd u in ieder geval rekening met de volgende onderwerpen:

  • de aanscherping van de WBSO-regeling naar aanleiding van de recente evaluatie van het programma door onderzoeksbureau Dialogic
  • een nieuwe afbakening van de definitie van WBSO-ICT/ programmatuurontwikkeling
  • nieuwe subsidiekansen voor CO2-besparing en verduurzaming van de industrie

U bent van harte uitgenodigd voor deze interessante en gratis infosessies in de week na Prinsjesdag.

 

Klik voor aanmelden op: https://www.pnoconsultants.com/nl/evenementen/vierde-dinsdag-in-september/?utm_campaign=Subsidieflits&utm_content=1+augustus+2019&utm_term=Mkb-toets&utm_source=Abonnees&utm_medium=email


Agenda

19-9-2019 Deventer Grows Digital
26-9-2019 PNO legt Rijksbegroting 2020 uit
1-10-2019 Nieuwe medewerkers vinden? Zo doe je dat!
4-10-2019 Clinic Klantgericht Ondernemen, speciaal voor MKB- en B2B bedrijven (gratis)
7-10-2019 Themabijeenkomst Hoe ziet de toekomst van mobiliteit er uit?
10-10-2019 EEGA Themadag ‘Gewoon Doen!’ van inspiratie naar participatie
11-10-2019 Matchmaking event vrouwelijke Turkse ondernemers
18-11-2019 Netwerkbijeenkomst met Max CaldasMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer