1246


leden
Broodfonds10

dec

Muggenplein 9, De Fermerie
19.30-23.00


Op dinsdag 10 december 2019 ben je van harte welkom om naar de algemene informatieavond over het Broodfonds van de Broodfondsmakers te komen. 

 

Ben je van plan om in Deventer of omliggende plaats een Broodfonds te starten, laat je deze avond dan informeren. Zoek je mensen waarbij je aan kunt sluiten? Kom langs. Je krijgt deze avond alle informatie over het Broodfonds en er is ruim gelegenheid voor het stellen van je vragen.

 

Er zal ook gelegenheid zijn om kennis te maken met de andere geïnteresseerden. Misschien kom je mensen tegen uit je netwerk of omgeving waarmee je samen een Broodfonds kunt starten. Bij voldoende belangstelling ontstaat op deze avond een nieuw Broodfonds.

 

Datum: 10 december 2019
Tijd: 19.00 deur open; 19.30 uur start bijeenkomst
Locatie: De Fermerie, Muggenplein 9
Organisator: De Broodfondsmakers

Meld je aan via de website van de Broodfondsmakers:

 

 


Agenda

6-12-2019 Zakendoen met RoemeniŽ (Sibiu)
9-12-2019 Innovatiebijeenkomst met de Gasfabriek ALV
10-12-2019 Broodfonds
13-12-2019 Presentatie Wet Arbeidersrecht in Balans
20-1-2020 Feest! 25 jarig bestaan MKB Deventer!MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer