1191


leden
IJsselloop Deventer14

april

Centrum Deventer
12.00 uur


Zondag 14 april 2019 vindt alweer de 14e editie van de IJsselloop plaats.
Inschrijven kan tot eind maart, maar doe het nu meteen en reserveer 14 april in je agenda!

Bedrijventeams

Bedrijven en organisaties kunnen zich inschrijven als team(s) voor de 5, 10 of 15 km. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 personen (medewerkers van het bedrijf of de organisatie). De drie snelste lopers bepalen de eindtijd van het team. Het snelste team ontvangt als beloning een wisselbokaal. Je individuele prestatie telt ook mee in het afstandsklassement. Iedereen uit een team loopt dezelfde afstand.

Inschrijven kan op www.ijsselloop.nl/inschrijven. Bij de Kidsrun is na-inschrijving mogelijk op de dag van de IJsselloop.

Goed doel

Naast een mooi hardloopevenement organiseren, vindt de organisatie het ook belangrijk om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Daarom koppelen zij elk jaar een goed doel aan de IJsselloop. Op www.ijsselloop.nl vind je de actuele informatie hierover.

 

 


Agenda

27-3-2019 Vragenuurtje Brexit in Apeldoorn
9-4-2019 Clean Tech Regio ontbijtsessie bij Auping
14-4-2019 IJsselloop Deventer
21-5-2019 Deventer Stadscafé
20-6-2019 Het Grootste Kennisfestival van NederlandMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer