1257


leden
Feest! 25 jarig bestaan MKB Deventer!20

jan

Businesslounge Go Ahead Eagles


MKB Deventer bestaat 25 jaar! Dat gaan we vieren tijdens het jubileumfeest in de businesslounge van Go Ahead Eagles op maandagavond 20 januari 2020. Alle leden met hun partner zijn van harte welkom tijdens een feestelijke avond met felicitaties, ontmoetingen en dansmuziek. Vanaf 19.30 is er ontvangst in Studio Coldec. De avond wordt feestelijk geopend door onder andere Ed den Besten van MKB Deventer en Jacco Vonhof van MKB Nederland. Opgeven kan door inschrijving via onderstaande link. De officiële uitnodiging voor het jubileumfeest wordt per post naar alle leden van MKB Deventer gestuurd. Wij verheugen ons op een fantastisch avond met alle leden van MKB Deventer!


Agenda

20-1-2020 Feest! 25 jarig bestaan MKB Deventer!
11-2-2020 DOE eventMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer