1256


leden
Deventer Nieuwjaarsreceptie09

januari

Lebuiniskerk
17.00 uur - 19.00 uur


De prijs wordt toegekend aan een persoon, bedrijf of organisatie die zich aantoonbaar heeft ingezet voor de promotie van Deventer én dit ook blijft doen. Het is dus een waarderings- én aanmoedigingsprijs.

De prijs wordt uitgereikt door de Stichting Stadsmarketing Deventer, onder voorzitterschap van wethouder Thomas Walder. Als je mogelijke kandidaten wilt nomineren dan kan dat via onderstaand e-mailadres, graag met een korte motivatie.

De nominatie(s) is/zijn vertrouwelijk en er vindt verder geen terugkoppeling plaats.

 

Nominatie(s) kunnen naar: directie@vvvdeventer.nl.


Agenda

11-12-2018: Event 'Digitaliseren is groeien'
9-1-2019: Deventer Nieuwjaarsreceptie
1-2-2019: Deventer Sportverkiezing 2018
12-2-2019: Deventer Ondernemers EventMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met meer dan 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer