1245


leden
Dag van de Ondernemer in Deventer15

Nov

Gasfabriek Zutphenseweg 6
15.00-19.00


Uitnodiging   |    Dag van de Ondernemer in Deventer  |  15 november  |  15.00u - 19.00u 

15 november is de dag om jezelf in de spotlight te zetten. Wat gaat er goed en wat kan beter? Maar hoe (en met wie)? De Dag van de Ondernemer in Deventer biedt jou dé kans om antwoord te krijgen op al jouw vragen! 

 

Programma

- 15.00 Voorprogramma met keuze uit één van de 3 workshop

- 16.30 Opening

  • Welkom ondernemers!
  • Opening Ondernemersplein
  • Lancering websites ZP Deventer, Stageportaal en Informatiestad  

- 17.00-19.00 Ondernemersmarkt

  • Laat je adviseren door onze partners
  • Verfilm/verfijn jouw pitch
  • Netwerkborrel

 

Aanmelden kan

 

De dag van de Onderrnemer in Deventer | Jij en jouw bedrijf in de spotlight! 
Een goed voorbereide ondernemer telt voor twee! Maar wat zijn je vervolgstappen? Om jou te helpen, staat deze middag in het teken van netwerken, je kennis vergroten en informatie ophalen. Daarnaast is het een mooie kans om jouw bedrijf onder de aandacht brengen!

  • Ga daarom aan de slag tijdens de workshops zodat jouw potentiële klant je direct kan vinden. Verzin, verbeter en verfilm je pitch, zodat jouw netwerk ook nog eens weet wat je doet! Leer sneller  je doelen te behalen door een betere indruk achter te laten tijdens je werk én met name jouw gesprekken. 
  • Laat je adviseren door onze expertpartners op juridisch, financieel, fiscaal, notarieel en (online)marketing gebied.

 

Workshop  |  Van idee naar strategie!

Waarom wil je ondernemen? En wat maakt nu een goede onderneming? De meeste ondernemers beginnen omdat zij toegevoegde waarde willen bieden aan iets wat er nog niet is of verbeterd kan worden. Zij voelen de urgentie om te ondernemen. Maar hoe? En hoe zorg je ervoor dat jij en je ideeën een succes worden?

Het schrijven van een ondernemingsplan helpt je om de haalbaarheid van je ideeën in kaart te brengen. In dit plan komen alle aspecten van je toekomstige bedrijf aan de orde. Daardoor vergeet je niets. Het dwingt je tot nadenken, ook over zaken die je moeilijk vindt en liever ‘wegstopt’. Door het schrijven van een ondernemingsplan worden je ideeën concreet en stel je ze hier en daar bij. Hierdoor krijg je inzicht in de haalbaarheid van je plannen. En als je dan besluit om daadwerkelijk een bedrijf te starten, dan weet je waar je aan begint en wat je doelen zijn! 

 

Workshop  |  Welke indruk maak jij?  | Door Marijke Glaubitz van MG Image

Iedereen wil beoordeeld worden op zijn kwaliteiten en niet op basis van uiterlijk. De praktijk is echter anders: het oerbrein oordeelt snel. Weten wie je bent en welke indruk je als ondernemer maakt op anderen (en hierin bewust sturen) is daarom van groot belang. Zeker als je successen wilt behalen. Leer in deze workshop meer over ‘de eerste indruk’ en krijg tips om je uitstraling positief te beïnvloeden. Voor (nog) meer succes.

 

Workshop  |  Digitaal Zichtbaar!

Voor zowel startende als gevorderde ondernemers bieden we workshops aan waarbij je aan de slag gaat met je LinkedIn profiel om jouw bedrijf zo goed mogelijk te positioneren en profileren. Je gaat naar huis met nuttige tips en tricks zodat klanten jou direct weten te vinden!

 

Ook graag een workshop bijwonen?

 

Organisatoren
Dit event is een initiatief van de gemeente Deventer, MKB Deventer en het Ondernemershuis Deventer. Zij en vele andere expertpartners op het gebied van ondernemen staan op deze dag speciaal voor jouw klaar.

 

Houd onze website en sociale media in de gaten voor de laatste nieuwtjes


Agenda

15-11-2019 Dag van de Ondernemer in Deventer
18-11-2019 MKB-event M/V met Max Caldas
19-11-2019 Zakendoen in BelgiŽ: Kansrijk bij onze zuiderburen
20-11-2019 Energiebijeenkomst 5x Energievoordeel!
6-12-2019 Zakendoen met RoemeniŽ (Sibiu)
9-12-2019 ALVMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer