1257


leden
DOE event11

feb

Deventer Schouwburg
19.00-24.00


Op dinsdag 11 februari 2020 wordt de tweede editie van het succesvolle Deventer Ondernemers Event voor u georganiseerd. De locatie is de Deventer Schouwburg. Het voorlopige programma voorziet in de verkiezing van Deventer onderneming van het jaar, de presentatie van de grote Deventer economische plannen en een spetterende keynote ontbreekt niet. Vorig jaar hebben 400 ondernemers het event bezocht, we zien u daar graag weer!

 

NOMINEER NU!

Dit jaar niet alleen een prijs voor Overall onderneming of Starter van het jaar maar ook een Global Goals Prijs: Voor de onderneming die een onderscheidende bijdrage levert aan Sustainable Development (globalgoals.org) www.deventerondernemersevent.nl

 

MELD U AAN!

Een officiële uitnodiging volgt nog maar u kunt nu al verzekerd zijn van een plekje op de gastenlijst. Reserveer daarom vandaag nog! www.deventerondernemersevent.nl/aanmelden Hartelijke groet,   Team Doe


Agenda

20-1-2020 Feest! 25 jarig bestaan MKB Deventer!
11-2-2020 DOE eventMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer