1246


leden
Innovatiebijeenkomst met de Gasfabriek ALV9

dec

MKB Deventer, Gasfabriek, Zutphenseweg 6
19.00-22.00


Programma

- 19.00 - 19.30 uur: Inloop

- 19.30 - 20.00 uur: ALV

- 20.00 - 20.30 uur: Marcel Fortuin (o.a. wat gebeurt er op de Gasfabriek & nieuw uitbreidingsplannen)

- 20.30 - 21.00 uur: Energyzer Steven Verkuil (Coinversable)

- 21.00 uur: Borrel en netwerken

 

Marcel Fortuin

Nieuwe technologie verandert de wereld sneller dan ooit tevoren! Dit maakt radicale innovatie mogelijk, daar waar veel bedrijven bezig zijn met incrementele innovatie (“beter, sneller, goedkoper”). Deze ontwikkeling is gaande in vrijwel alle branches, zowel bij grote bedrijven maar ook in het MKB. Daarom is het interessant om het eigen businessmodel eens kritisch tegen het licht te houden. Maar hoe doe je dat? Het vergt namelijk een heel andere manier van denken.

 

In het Business Innovatiecentrum De Gasfabriek helpen we bedrijven om op een andere manier naar hun business te kijken en te zien welke nieuwe technologie daarbij kan helpen. Marcel Fortuin zal ons iets vertellen over het ontstaan als ook de visie en werkwijze van De Gasfabriek.

 

Steven Verkuil

Daarnaast zal Steven Verkuil, medeoprichter van Coinversable, ons op een heldere manier meenemen in de razendsnelle ontwikkeling van de technologie. Door te laten zien wat er op dit moment in de wereld al gebeurt, geeft hij een beeld van de invloed van technologie op veel van de huidige businessmodellen. Wie betaalt geld voor Google? Wie voor Facebook? Dat doen wij allemaal met onze data. Data is een van de belangrijkste ingrediënten voor toekomstbestendige business. In een Energizer van 30 minuten laat ik je zien hoe de wereld er uit ziet vanuit het perspectief van de grote tech bedrijven.


Agenda

6-12-2019 Zakendoen met RoemeniŽ (Sibiu)
9-12-2019 Innovatiebijeenkomst met de Gasfabriek ALV
10-12-2019 Broodfonds
13-12-2019 Presentatie Wet Arbeidersrecht in Balans
20-1-2020 Feest! 25 jarig bestaan MKB Deventer!MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer