Maak kennis met de grootste internationale B2B E-commerce marktplaats ter wereld!

woensdag 15 juni 2022

 
Tijd
16:00 tot 18:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 2 mei 2022 t/m woensdag 15 juni 2022
Locatie
Gasfabriek Zutphenseweg 6 Deventer
 

Wij organiseren op woensdag 15 juni om 16.00 uur een informatie bijeenkomst in de gasfabriek in Deventer aan de Zutphenseweg 6.

Wist je dat de e-commerce marktplaats Alibaba.com het grootste B2B platform ter wereld is? Velen denken dat Alibaba een platform is waar goedkope Chinese producten verkocht worden. Dit is echter zuster AliExpress. Alibaba.com is een online platform dat vraag en aanbod op het vlak van Business tot Business bij elkaar brengt met wereldwijd 300 miljoen geregistreerde bedrijven.

Relatief nieuw in Nederland!

Alibaba.com slaat geleidelijk aan de vleugels uit naar verkopende bedrijven in Europa. Eén van de eerste landen was Italië, inmiddels verkopen nu 3.000 Italiaanse bedrijven via Alibaba.com. In Nederland is Alibaba.com recentelijk begonnen met tot nu toe 70 deelnemende bedrijven en dit aantal groeit snel. Je zit dus redelijk vooraan!

De specialist in Nederland brengt jouw kansen kosteloos in beeld

In Nederland is Alioth tot partnerbedrijf gekozen door Alibaba.com om Nederlandse bedrijven te informeren en te begeleiden naar succes op en via Alibaba.com. Op 15 juni zijn zij in Deventer om jou inzichtelijk te maken hoe het platform werkt, wat kansrijke sectoren zijn en hoe je met succes tot een (verdere) boost van jouw export kan komen op dit online platform. Aan alle deelnemende bedrijven aan deze workshop wordt tevens een gratis scan aangeboden naar de grootte en aard van de vraag naar jouw producten op dit platform met daarbij de randwoorden voor succes.

Aanmelden

Geef jouw komst aan op info@mkbdeventer.nl Met deelname leer je de potentie van het platform kennen en hoe jij daarin nu of in de toekomst succesvol mee kan zijn. Wij bevelen jou dit van harte aan.

Alibaba in cijfers:

-        220.000 verkopende bedrijven wereldwijd;

-        300 miljoen kopende bedrijven uit meer dan 200 landen;

-        400.000 dagelijkse aanvragen op het platform voor producten;

-        Top 5 koop markten: USA, EU, India, Canada en Brazilië

-        Nog slechts 70 aanbieders vanuit Nederland.

Over Alioth

Alioth helpt Nederlandse B2B ondernemers de transitie te maken van fysiek naar online. Boeren, bloembollentelers, fietsproducenten, food- & agrobedrijven, machinefabrikanten, meubelmakers, kledingmakers en andere bedrijven met onbegrensde groeiambities maken zij wegwijs in de wereldwijde e-commerce mogelijkheden op Alibaba.com. Zij kennen de ins en outs van het platform en hebben al tientallen Nederlandse bedrijven geholpen aan exportsucces via Alibaba.com. Ben jij de volgende?

 

 

 

Inschrijven

 
onderkant-banner-skyline-deventer