Algemene ledenvergadering

maandag 14 november 2022

 
Tijd
19:30 tot 22:30 uur
Inschrijfperiode
woensdag 13 april 2022 t/m donderdag 18 augustus 2022
Locatie
MIMIK Deventer
 

Op maandag 14 november organiseren wij ons jaarlijkse ledenvergadering. Het officiële gedeelte start om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. De locatie is Theater MIMIK in Deventer.
Naast het officiële gedeelte hebben we als gastspreker niemand minder dan Bas Nijhuis vastgelegd!
De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter. Al op vroege leeftijd blijkt dat Nijhuis talent heeft, al vanaf zijn vijftiende fluit hij officiële wedstrijden. Dit heeft hij altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet.
Bas Nijhuis combineert het fluiten op internationaal niveau met het ondernemerschap. Naast het gerund hebben van een bakkerij in Haaksbergen is Nijhuis actief als spreker in het bedrijfsleven. Daarnaast is hij bestuurslid van een kinderboerderij en ambassadeur voor de Roparun.

Presentatie vol humor en relativering
Topscheidsrechter Bas Nijhuis maakt u deelgenoot van zijn grote liefde voor het voetbal. En doet dit uitermate luchtig, op een zeer komische wijze en weet altijd iedereen weer positief te verbazen over wat er zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter.
Daarnaast legt toparbiter Bas Nijhuis dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent die als geen ander uit eigen ervaring als ondernemer van zijn bakkerij uit Haaksbergen.

Vertelt met veel humor en relativering over zijn werk annex passie. Een dynamisch verhaal dat wordt ondersteund met prachtige beelden en hilarische anekdotes.

U dient zich hiervoor schriftelijk op te geven. Dat kan door een mail te sturen naar i.rog@mkbdeventer.nl . U ontvangt dat een bevestiging van aanmelding!

 

 


 
onderkant-banner-skyline-deventer