Workshop Schrijf eens even normaal joh!

donderdag 24 juni 2021

 
Tijd
08:30 tot 12:00 uur
 

Workshop ‘Schrijf eens even normaal joh!’

Teksten die gelezen worden. Dat is nog best lastig. Kijk maar eens hoe je zelf met al die teksten omgaat die dagelijks op je afkomen. Soms begin je er niet eens aan. En denk maar niet dat er op jouw teksten anders gereageerd wordt.

 

Teksten die wel echt gelezen worden

Je moet er echt wat voor doen. Je doelgroep zit niet op jouw boodschap te wachten. Het risico dat de lezer afhaakt, is levensgroot.  Hoe schrijf je een tekst die ook echt gelezen wordt? Hoe zorg je ervoor dat de lezer jouw tekst een blik waardig gunt? Een goede tekst doet wat voor jou. Maar dan moet die wel de moeite waard zijn om te lezen. Dus: Hoe zorg je ervoor dat de lezer ook daadwerkelijk aan jouw tekst begint? En nog belangrijker; blijft doorlezen. Dat leer je in de training Schrijf eens even normaal joh!  Schrijven kun je leren en daar word je natuurlijk blij van.

 

Daar gaan we mee aan de slag

In een workshop van 2,5 uur leer je hoe je met relatief weinig moeite veel meer uit je tekst kunt halen. Lekker spelen met zinnen en de afstand naar de lezer verkleinen. Je leert dat schrijven niets anders is dan praten op papier. Je ontwikkelt het lef om het op een andere manier te doen.
Je neemt eigen werk mee en je krijgt feedback van de trainer en medecursisten. We werken met heldere modellen die je makkelijk zelf kunt gebruiken. Je schrijft gelijk stukken beter.

We werken met het boek ‘Schrijf eens even normaal joh!’ van Willem Verdaasdonk. Hij is medeoprichter van Taaluilen, een bedrijf dat organisaties helpt op een makkelijke en menselijke manier te communiceren. Hij is trainer, adviseur en inspirator. Tijdens zijn schrijftrainingen zien cursisten dat schrijven voor iedereen weggelegd is. Ze krijgen er plezier in.

 

Inschrijven kan via info@mkbdeventer.nl

Deze workshop wordt door het MKB Deventer aangeboden en is kosteloos

 

 


 
onderkant-banner-skyline-deventer