Inspiratiebijeenkomst Leren en Ontwikkelen in de toekomst

donderdag 1 oktober 2020

 
Tijd
14:45 tot 17:30 uur
Inschrijfperiode
dinsdag 15 september 2020 t/m woensdag 30 september 2020
Locatie
Postillion Hotel Deventer
 

Uitnodiging inspiratiebijeenkomst over Leren en ontwikkelen in de toekomst

We nodigen je als HRM functionaris van harte uit om op 1 oktober a.s. hierbij aanwezig te zijn! We hebben Rodney Schwartz - oprichter van Tasper (ook gevestigd in Deventer) én landelijk Keynote speaker op dit onderwerp - gevraagd om zijn vooruitstrevende visie op leren en ontwikkelen te delen met jullie.

Leren & ontwikkelen…...een ingewikkeld onderwerp in veel organisaties. De wil is er, maar hoe krijg je mensen nu zover dat ze controle nemen over hun eigen loopbaan en hun eigen duurzame inzetbaarheid? Het is nog zover weg en ook een beetje vaag, dus starten kan morgen toch ook wel? In deze sessie gaan we in op de redenen waarom het zo moeilijk is een lerende organisatie te creëren en gaan we samen op zoek naar oplossingen.

Rodney is al 20 jaar ondernemer en HR Changemaker. Zo stond hij aan de wieg van flexibele arbeidsvoorwaarden in Nederland. Met zijn bedrijf Tasper ontwikkelt hij al 20 jaar technologie waarmee organisaties modern belonen vorm kunnen geven. Als adviseur en spreker richt Rodney zich op hoe mensen in organisaties autonomer, effectiever en gelukkiger kunnen worden. Dit doet hij voor de grootste bedrijven in Nederland met veel succes.

Het programma zier er als volgt uit:

14.45 uur            Inloop

15.00 uur            Opening door Marco Kok, directeur MKB Deventer

15.10 uur            Visie op leren en ontwikkelen: Employee Experience, Rodney Schwartz, Tasper

16.45 uur            Afronding

17.00 uur            Borrel en een hapje

De bijeenkomst vindt plaats in het Postillion Hotel Deventer, Deventerweg 121, 7418 DA Deventer. Vanwege de Corona-maatregelen die we in acht nemen is het aantal plekken beperkt (op volgorde van binnenkomst, wachtlijst bij overinschrijving). We vragen jullie per bedrijf één vertegenwoordiger te sturen.

 

 

 

Inschrijven

 
onderkant-banner-skyline-deventer