Handelsmissie Malmö en Götenborg

woensdag 10 november 2021

 
Tijd
start om 09:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 3 september 2020 t/m woensdag 14 april 2021
 

Handelsmissie naar Malmö:

l

Uitnodiging voor een bijzondere handelsmissie

 

MKB Trade Office, recent ontstaan vanuit MKB Deventer, heeft als missie het internationaal bij elkaar brengen van ondernemers met als doel het bevorderen van onderlinge handelsactiviteiten: exportbevordering door samenwerking. Een van de middelen, die MKB Trade Office hiervoor inzet is de handelsmissie, waarbij bedrijven echt met elkaar in gesprek komen, waarna handelsrelaties kunnen worden opgezet. De eerstvolgende missie zal plaatsvinden van 10 t/m 12 november aanstaande en heeft tot doel het leggen van business contacten met ondernemers en ondernemersvertegenwoordigers in Zweden, de regio Malmö. De missie wordt gezamenlijk uitgevoerd met de ondernemersvereniging uit Rostock, die ook met een mooie delegatie aanwezig zal zijn. Deze missie wordt mogelijk gemaakt door Go4Export.

Het wordt een bijzondere reis, die op woensdag 10 november vroeg begint in Deventer. Daar staat de enige echte Go Ahead Eagles spelersbus voor ons klaar, die ons in ongeveer 8 uren naar Malmö brengt, met een kleine nautische onderbreking tussen Puttgarden in Duitsland en Rodby in Denemarken. In de bus kunnen we elkaar leren kennen en kan de voorbereiding op de ontmoetingen in Malmö verder gestalte krijgen. De bus is overigens voorzien van alle gemakken.

Het programma in Malmö ziet er als volgt uit:

Woensdag 10 november: Vertrek vanuit Deventer om 7:00. Na aankomst rond 17:00: Kennismaking met de delegatie uit Rostock, en diner met vertegenwoordigers uit Malmö.

Donderdag 11 november:

Ochtend – briefing en gezamenlijke bijeenkomst in samenwerking met Malmö Stads Näringslivskontor/Malmö Business (www.malmobusiness.com/en) Bijeenkomst - Invest in Skåne /Europe Enterprise Network Locatie: Invest in Skåne/Malmö Stad.

Middag – rondetafelgesprekken met relevante lokale bedrijven in de verschillende sectoren logistiek, productie en dienstverlening (afhankelijk van de deelnemersprofielen).

Diner - in combinatie met leden van The Dutch Chamber (www.dutchchamber.se) en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en overheid.

[Alternatief voor logistieke bedrijven die naar Göteborg wensen te gaan. Reis (via trein) in de middag richting Göteborg en overnachting in Göteborg. Vrijdagmorgen - bezoek in de haven van Göteborg. Einde ochtend trein terug naar Malmö].

Vrijdag 12 november:

Ochtend – collectieve bedrijfsbezoeken in/rond Malmö (afhankelijk van de deelnemersprofielen), indien mogelijk in kleine groepen. Gezamenlijke lunch + terugreis naar Nederland.                                 

N.B.: Duidelijk is, dat het programma en de deelnemers vanuit Malmö zo veel mogelijk wordt afgestemd op de profielen van de deelnemers vanuit Oost Nederland en Rostock.

Overnachting in Park Inn by Radisson net buiten het centrum.

Prijzen: we verwachten uit te komen op een deelnameprijs van rond € 700, inclusief reis, verblijf en lunches en diners.

Het gezelschap vanuit Oost Nederland zal bestaan uit maximaal 20-25 deelnemers, inclusief organisatie. Graag dus tijdig (liefst direct) uw deelname bevestigen.

 

Contact MKB Tradeoffice / MKB Deventer: bel Erik de Boer op 06-54241914.

Inschrijven kan hier

Voor meer info https://mkbtradeoffice.nl/event/handelsmissie-malmo-zweden/

 

 


 
onderkant-banner-skyline-deventer