Webinar Polen

woensdag 20 mei 2020

 
Tijd
15:30 tot 16:30 uur
Locatie
via Zoom
 

Uitnodiging MKB Webinar Polen

Woensdag 20 mei van 15:30 tot 16:30

Beste export vrienden,

Export bevordering ten tijde van de coronacrisis? Op dit moment merken we dat een groot aantal bedrijven zeer geïnteresseerd is om zich juist nu (een rustiger tot zeer rustige periode) voor te bereiden op de opstart van export of de uitbreiding van het aantal export landen. Dit om direct na de corona periode klaar te zijn en actie te nemen. Om de omzet weer zo snel mogelijk op pijl te krijgen en meer risicospreiding toe te passen. Vandaar dat we het belangrijk vinden juist nu door te pakken!

Daarom organiseren we in deze tijd een aantal webinars waarin we informatie geven over een belangrijk exportgebied en daarnaast bespreken hoe ondernemers geholpen kunnen worden om daar aan de slag te gaan. En daarnaast is er volop gelegenheid voor vragen en discussie. De bijeenkomsten zijn gratis voor ondernemers/managers uit Oost-Nederland en duren ongeveer een uur.

De tweede bijeenkomst gaat over Polen. Over de kansen die daar liggen voor mooie, creatieve en innoverende Nederlandse bedrijven. Hoe het zit met Corona restricties en hoe bedrijven geholpen kunnen worden met het veroveren van die markt.  Marktkenners Elro van den Burg en Ben van de Vrie zullen ons hierin begeleiden.

Deelnemers uit alle branches zijn van harte welkom!

Samengevat:

  • Wanneer: welkom op woensdag 20 mei van 15:30 tot 16:30
  • Hoe: interactieve Zoom bijeenkomst via uw eigen scherm
  • Met wie: Trade Office Deventer en MKB collega’s uit Oost Nederland
  • Presentatie: Elro van den Burg, woonachtig in Warschau en Polen specialist bij NLinbusiness (de export bevorderaars van o.a. MKB Nederland). m.v. Rudy Dries (Rabobank) en Polen kenner Ben van de Vrie (Mondriaan Management & Consultancy)
  • Onderwerpen: waarom zakendoen in Polen, hoe begin ik daar en welke hulp kan daarbij ingezet worden, waar moet ik zoal aan voldoen om daar succesvol te zijn, hoe zit het daar met de Corona beperkingen en nog veel meer
  • Vragen: tijdens of na het webinar

 

Tot woensdag 20 mei!

MKB Deventer / Trade Office Deventer

Marco Kok en Erik de Boer

  1. De volgende webinars staan gepland op 4 juni (Zuid-Duitsland) en 24 juni (Zuid-Amerika), beiden om 15:30.

 

 


 
onderkant-banner-skyline-deventer