Een kennissessie over 'een ijzersterke organisatie door inzicht in mensen

woensdag 22 februari 2023

 
Tijd
16:00 tot 18:00 uur
Locatie
Gasfabriek Zutphenseweg 6 Deventer
 

Regelmatig organiseren wij kennisbijeenkomsten gegeven door onze leden en voor onze leden.

22 februari 2023 geeft Cindy van Son van Son&Klaar een kennissessie over 'een ijzersterke organisatie door inzicht in mensen'

Hoe competentiemanagement je organisatie verder brengt!

Als ondernemer heb je ideeën bij de toekomst van je organisatie: bijvoorbeeld van nieuwe producten die je in de markt wilt zetten en van klantgroepen die je wilt bereiken. Samen met je team wil je aan de slag om daar te komen, maar het is lastig om de juiste handvatten te vinden. Hoe pak je dat aan?
 
In deze sessie ga je aan de hand van een praktijkvoorbeeld bij Van Veen Metal Products zien hoe dat werkt. Je gaat leren waarom het belangrijk is bij je team te beginnen en welke stappen je het beste kunt volgen. Vragen die beantwoord worden zijn:
Wat is het belang van inzicht in (de mensen van) je team?
Welke inzichten zijn van belang en op welke manier?
Hoe kun je die inzichten inzetten om je team en je organisatie verder te ontwikkelen?
Hoe neem je je team hierin mee?
Hoe houd je dit levend?
Gerbert van Veen, directeur Van Veen Metal Products en Cindy van Son, loopbaan-ondernemer Son&Klaar leggen je dit aan de hand van een praktijkvoorbeeld van Van Veen Metal Products graag uit tot welke resultaten dit kan leiden!
 
Deze wordt gegeven op 22 februari 2023 van 16.00 -18.00 uur op de gasfabriek aan de Zutphensweg 6 in Deventer. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar gor.i.[antispam].@mkbdeventer.nl

 

 


 
onderkant-banner-skyline-deventer