1197


ledenAgendaZesde Deventer Broodfonds komt eraan

7-5-2019

Deventer telt inmiddels vijf Broodfondsen die helemaal vol zitten.Vandaar dat er behoefte is aan een nieuw Broodfonds als betaalbaar alternatief voor een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Lees verder

Bijeenkomst 'Zaken doen met Azië'

8-5-2019

Azië, dat is een mooi continent om zaken mee te doen! Daarom organiseren we een bijeenkomst met inspirerende presentaties en alle mogelijkheden om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Lees verder

Workshop Schrijven voor het Web

17-5-2019

Je website is tegenwoordig dé plek waar klanten beslissen of ze wel of niet met je in zee gaan. Wil je dat bezoekers niet alleen scrollen, maar ook contact opnemen, zich aanmelden, of wat kopen?

Lees verder

Deventer Stadscafé

21-5-2019

Heb jij een goed idee om Deventer nog gezelliger, groener, woonvriendelijker of aantrekkelijker maken? Kans maken op een stadscheque t.w.v. 2500 euro? Kom je idee dan pitchen!

Lees verder

Salland Academy organiseert workshop 'Moeiteloos Succes'

7-6-2019

"Ondanks ons hoge welvaarts- technologieniveau zijn zaken als burn-out, depressie, angst, gevoelens van schuld, zinloosheid, waardeloosheid, eenzaamheid en onveiligheid wijdverspreid.

Lees verder

Smart Solutions Festival

14-6-2019

Op zoek naar voorbeelden om met je onderneming in jouw sector innovatief voorop te (blijven) lopen? Doe inspiratie op tijdens het Smart Solutions Festival op 14 juni in Deventer.

Lees verder

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

20-6-2019

De 4e editie van Het Grootste Kennisfestival van Nederland komt eraan! Er hebben zich al meer dan 1300 deelnemers aangemeld. Wacht niet te lang met aanmelden, want de vorige edities waren uitverkocht.

Lees verder

Vier-de-Donderdag! Gezamenlijke netwerkborrels DKW en MKB

4-7-2019

DKW & MKB organiseren dit jaar drie netwerkborrels met daarbij de mogelijkheid ook partners uit de regio uit te nodigen.

Lees verder


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer