1248


ledenAgendaEvent 'Digitaliseren is groeien'

12-11-2018

Wellicht zijn er werkzaamheden in jouw bedrijf die eigenlijk teveel tijd kosten. Tijd die je dan niet kunt besteden aan je klanten. Digitalisering kan een mogelijke oplossing zijn maar waar begin je?

Lees verder

Service Logistics Summit

22-11-2018

De 22e editie van de Service Logistics Summit zal plaatsvinden in Oost Nederland. Op 15 november vindt het middagprogramma plaats bij DokH2O, Havenkwartier Deventer.

Lees verder

Deventer Grows Digital doet rondje Deventer

30-11-2018

Op vrijdag 30 november 2018 van 9.30 tot 11.30 uur organiseert Deventer Grows Digital een exclusief rondje workshops.

Lees verder


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer