1176


ledenAgendaBijeenkomst duurzame inzetbaarheid

29-1-2019

Investeer in vitale medewerkers Ún ontvang subsidie! Een gezonde onderneming kan anno 2019 niet meer zonder duurzaam inzetbare medewerkers.

Lees verder

Veiligheidslunch SBB Deventer

31-1-2019

Veiligheidslunch met gastsprekers over cybercrime en informatie over cameratoezicht. Aanmelden graag voor 25 januari: info@pmdeventer.nl 0570 - 679 504.

Lees verder

Deventer Sportverkiezing 2018

1-2-2019

Op vrijdag 1 februari 2019 vindt de Deventer Sportverkiezing plaats in de Deventer Schouwburg. Voorafgaand aan de sportverkiezing vindt er een bijeenkomst plaats over talenten en ontwikkeling met Gera...

Lees verder

Deventer Ondernemers Event

12-2-2019

Op deze dag wordt het eerste Deventer Ondernemers Event (DOE!) georganiseerd in de Lebu´nuskerk. Tijdens dit even presenteren ondernemersorganisaties en de gemeente Deventer hun ambities voor ondernem...

Lees verder

Japan Business Week

2-4-2019

Exporteert u goederen of diensten naar Japan? Wilt u meer weten over nieuwe ontwikkelingen in Japan? Kom dan begin februari naar de 2e editie van de Japan Business Week.

Lees verder


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met meer dan 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer