1256


ledenAgendaEvent 'Digitaliseren is groeien'

11-12-2018

Wellicht zijn er werkzaamheden in jouw bedrijf die eigenlijk teveel tijd kosten.Tijd die je dan niet kunt besteden aan je klanten. Digitalisering kan een mogelijke oplossing zijn maar, waar ga je mee beginnen?

Lees verder

Deventer Nieuwjaarsreceptie

9-1-2019

Op woensdag 9 januari 2019 vindt de Deventer Nieuwjaarsreceptie plaats met onder meer de bekendmaking en uitreiking van de Deventer Promotie Prijs 2019.

Lees verder

Deventer Sportverkiezing 2018

1-2-2019

Op vrijdag 1 februari 2019 vindt de Deventer Sportverkiezing plaats in de Deventer Schouwburg. Voorafgaand aan de sportverkiezing vindt er een bijeenkomst plaats over talenten en ontwikkeling met Gerard Kemkers.

Lees verder

Deventer Ondernemers Event

12-2-2019

Op deze dag wordt het eerste Deventer Ondernemers Event (DOE!) georganiseerd in de Lebu´nuskerk. Tijdens dit event, gepresenteerd door een landelijk bekende keynote-spreker, zal een groot deel van ondernemend Deventer acte de presence geven.

Lees verder


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met meer dan 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer