1191


ledenAgendaVragenuurtje Brexit in Apeldoorn

27-3-2019

De Brexit-datum van 29 maart nadert snel. Toch is er nog steeds heel veel onduidelijk voor veel ondernemers. Daarom organiseert MKB Deventer ism met Rabobank Apeldoorn een vragenuurtje.

Lees verder

Clean Tech Regio ontbijtsessie bij Auping

9-4-2019

Op 9 april organiseert Cleantech Regio bij Auping een ontbijtsessie voor HR managers uit de regio.

Lees verder

IJsselloop Deventer

14-4-2019

De IJsselloop is een jaarlijks terugkerend sportief evenement waarbij meedoen zeker zo belangrijk is als winnen. Bedrijven en organisaties kunnen zich inschrijven voor de 5,10 of 15 km.

Lees verder

Deventer Stadscafé

21-5-2019

Heb jij een goed idee om Deventer nog gezelliger, groener, omzetverhogend, woonvriendelijker of aantrekkelijker maken? Kans maken op een stadscheque t.w.v. 2500 euro? Kom je idee dan pitchen!

Lees verder

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

20-6-2019

De 4e editie van Het Grootste Kennisfestival van Nederland komt eraan Er hebben zich al meer dan 1300 deelnemers aangemeld. Wacht niet te lang met aanmelden, want de vorige edities waren uitverkocht.

Lees verder


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer