1217


leden
Noaberschap VoucherBij MKB Deventer liggen 50 vouchers à 200 euro per stuk op de plank voor inhuur van derden die uw omzet een boost kunnen geven. Dit kan velerlei zijn: een verkooptraining, exportactiviteiten, een nieuwe website, internetmarketing, social media, etc. 

Indien minimaal 10 uur aan kennis wordt ingehuurd dan is daar dankzij steun van de provincie Overijssel 200 euro voor beschikbaar. Er zijn slechts 50 vouchers beschikbaar, dus wacht niet te lang. De vouchers gaan weg onder het principe op is op. Aanmelden kan op finance@mkbdeventer.nl.

U krijgt direct na aanmelding te horen of de voucher wordt toegekend of niet. Heeft u twijfel of uw idee voor verkoopversterking past binnen de voucherregeling, leg het ons voor en wij berichten u. Na aanmelding kunt u aan de slag met de professional van uw keuze. Zodra u de factuur van deze professional ontvangt met daarop minimaal 10 uur aan ingehuurde kennis, maakt u hiervan een kopie en stuurt u deze voorzien van uw eigen bankgegevens aan ons door via email finance@mkbdeventer.nl. Wij maken dan de 200 euro aan u over. 

Branchespreekuren
Op mkbdeventer.nl onder de button Kennis staan tientallen professionals op gebied van Advocatuur, E-commerce, Financiën, HRM, Export, Circulaire economie en energie transitie vermeld. Zij stellen hun expertise gratis ter beschikking in een kennisdelingsgesprek. Maak hiervan gebruik!  Dit is een dynamische lijst. Wij nodigen u graag uit om ook als kennisaanbieder toe te treden in de bestaande lijst van kennisdelers; meer aanmeldingen zijn van harte welkom.

 


Actueel

De meerwaarde van een MKB lidmaatschap
Noaberschap Voucher
Saxionstudenten helpen MKB aan nieuwe businessmodellen
E-commercevoucher beschikbaar
WarmtePact voor de gemeente Deventer
Vacature acquisitiemanager MKB Deventer
WBSO-hulplijn en gratis adviesgesprek voor leden MKB-Deventer

MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer