1257


leden
E-commercevoucher beschikbaarWin een Deventer E-commercevoucher van 1.600 euro!

MKB Deventer is trots u de voucher voor meer succes via internet aan te bieden. Dankzij een bijdrage van de gemeente Deventer kunt u 1.600 euro ontvangen indien u minimaal 4.000 euro investeert in versterking van uw online activiteiten.

Online ondernemen is een effectief middel om te groeien. E-commerce is een aanvullend en schaalbaar distributiekanaal voor zowel bestaande bedrijven als start-ups. Om zakendoen via online kanalen te stimuleren, is deze E-commerce voucher ontwikkeld. Met deze voucher kunt u een gespecialiseerd en ervaren Deventer bureau selecteren die u helpt bij de versterking van uw online activiteiten. U bepaalt zelf welke leverancier dat kan zijn.

Voorwaarden voor aanvragen E-commercevoucher

-        Gevestigd zijn in gemeente Deventer

-        Minimaal 5 personen in dienst

-        Niet stapelbaar met internationale E-commercevoucher (zie onder)

-        Leverancier komt uit gemeente Deventer

Afwikkeling: zeer eenvoudig

Zodra u de factuur ontvangt van 4.000 euro (excl. BTW) van uw leverancier (dit mogen er ook meerdere zijn met een totaal van 4.000 euro) ontvangt, stuurt u deze voorzien van uw bankgegevens door aan MKB Deventer. Wij maken dan de 1.600 euro aan u over.

Beperkt aantal beschikbaar

Doe uw voordeel ermee! Let op. Er zijn slechts 20 vouchers beschikbaar en deze worden toegekend op volgorde van aanvraag onder het principe: op is op!  Vanaf 1 november 12.00 uur is inschrijving geopend op info@mkbdeventer.nl. Wij ontvangen dan graag een onderbouwde aanvraag waar u de voucher aan denkt te besteden. Na toekenning van de voucher heeft u zes maanden de tijd om uw leverancier voor de uitvoering te selecteren en een begin met deze uitvoering te maken.

Doet u zaken in het buitenland of heeft u daar serieuze plannen voor dan is de internationale E-commercevoucher wat voor u! Al 20 Deventer bedrijven hebben deze voucher aangevraagd. Op https://go4export.nl/subsidies/go4export-voucher/ treft u meer informatie aan en kunt u zich vanaf 1 november a.s. aanmelden. Let op: op is op!

 

 


Actueel

De meerwaarde van een MKB lidmaatschap
Noaberschap Voucher
Saxionstudenten helpen MKB aan nieuwe businessmodellen
E-commercevoucher beschikbaar
WarmtePact voor de gemeente Deventer
Vacature acquisitiemanager MKB Deventer
WBSO-hulplijn en gratis adviesgesprek voor leden MKB-Deventer

MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer