1225


leden
Deventer 1250 jaar spelWe hebben een Deventer 1250 jaar bordspel ontwikkeld. Dit laat zich het best omschrijven als een combinatie van Ganzenbord,  Kwartet, Monopoly en Triviant. Met name in het laatste onderdeel  laten we link naar 1.250 jaar historie tot leven komen met honderden  vragen over de Deventer geschiedenis.

We hebben contact gezocht met Deventer spellenmaker Gamesformotion en diverse spellenwinkels in Deventer. Op basis van hun schattingen denken wij aan een oplage van 3.000 stuks met een winkelprijs van € 24,95 incl. BTW.  

Exposure voor u!

Het Deventer1250spel kent ook mogelijkheden waarop u uw organisatie blijvend onder de aandacht kan brengen van 3.000 Deventer gezinnen. U kunt een Deventer Triviantvraag met uw naam en logo sponsoren, een vakje op het spelbord adopteren of uw (markante) bedrijfspand laten intekenen op het spelbord.  Onderstaand  leest u meer over de deelname-opties.

Brons:   € 150,00 excl. BTW

 • Naam- en logovermelding op Deventer Triviantkaart
 • Naamvermelding bij brochure spelregels
 • 2 gratis spellen

Zilver:  € 250,00 excl. BTW

 • Naam- en logovermelding op een speelvak van het speldbord
 • Logo- en naamvermelding bij brochure spelregels
 • 3 gratis spellen

Goud:   € 1.000,00 excl. BTW

 • Tekening van uw (markante) bedrijfspand op het spelbord
 • Naam- en logovermelding op speelvak van het speldbord
 • Logo- en naamvermelding bij brochure spelregels
 • 15 gratis spellen

Voorintekening  met 10% korting

U kunt bij voorintekening het spel ook al bestellen met 10% korting. Gun uzelf dit unieke spel voor 18,50 euro (excl. BTW)!  Geef uw bestelling of sponsoroptie door op info@mkbdeventer.nl.  Uiteraard is op maat sponsoring ook mogelijk. 

Start

Zodra de voorintekening van de deelnemers tezamen met de bestelde spellen 75%  van de kosten van het spel bereikt, gaan wij het spel in productie nemen.  We zitten nu al op 55% en we zijn net begonnen. Wij streven ernaar om eind februari de GO te kunnen geven, zodat we een of twee maanden later het spel kunnen ontvangen.

Het Deventer1250spel wordt uitgegeven zonder winstoogmerk.  Bij een batig saldo bij dit project zullen wij een nader te bepalen activiteit uit het evenementenkalender Deventer 1250 jaar adopteren.  


Actueel

De meerwaarde van een MKB lidmaatschap
Noaberschap Voucher
Saxionstudenten helpen MKB aan nieuwe businessmodellen
E-commercevoucher beschikbaar
WarmtePact voor de gemeente Deventer

MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

 • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer