1202


leden
Deventer 1250 jaar spelWe hebben een Deventer 1250 jaar bordspel ontwikkeld. Dit laat zich het best omschrijven als een combinatie van Ganzenbord,  Kwartet, Monopoly en Triviant. Met name in het laatste onderdeel  laten we link naar 1.250 jaar historie tot leven komen met honderden  vragen over de Deventer geschiedenis.

We hebben contact gezocht met Deventer spellenmaker Gamesformotion en diverse spellenwinkels in Deventer. Op basis van hun schattingen denken wij aan een oplage van 3.000 stuks met een winkelprijs van € 24,95 incl. BTW.  

Exposure voor u!

Het Deventer1250spel kent ook mogelijkheden waarop u uw organisatie blijvend onder de aandacht kan brengen van 3.000 Deventer gezinnen. U kunt een Deventer Triviantvraag met uw naam en logo sponsoren, een vakje op het spelbord adopteren of uw (markante) bedrijfspand laten intekenen op het spelbord.  Onderstaand  leest u meer over de deelname-opties.

Brons:   € 150,00 excl. BTW

-          Naam- en logovermelding op Deventer Triviantkaart

-          Naamvermelding bij brochure spelregels

-          2 gratis spellen

Zilver:  € 250,00 excl. BTW

-          Naam- en logovermelding op een speelvak van het speldbord

-          Logo- en naamvermelding bij brochure spelregels

-          3 gratis spellen

Goud:   € 1.000,00 excl. BTW

-          Tekening van uw (markante) bedrijfspand op het spelbord

-          Naam- en logovermelding op speelvak van het speldbord

-          Logo- en naamvermelding bij brochure spelregels

-          15 gratis spellen

Voorintekening  met 10% korting

U kunt bij voorintekening het spel ook al bestellen met 10% korting. Gun uzelf dit unieke spel voor 18,50 euro (excl. BTW)!  Geef uw bestelling of sponsoroptie door op info@mkbdeventer.nl.  Uiteraard is op maat sponsoring ook mogelijk. 

Start

Zodra de voorintekening van de deelnemers tezamen met de bestelde spellen 75%  van de kosten van het spel bereikt, gaan wij het spel in productie nemen.  We zitten nu al op 55% en we zijn net begonnen. Wij streven ernaar om eind februari de GO te kunnen geven, zodat we een of twee maanden later het spel kunnen ontvangen.

Het Deventer1250spel wordt uitgegeven zonder winstoogmerk.  Bij een batig saldo bij dit project zullen wij een nader te bepalen activiteit uit het evenementenkalender Deventer 1250 jaar adopteren.  


Actueel

Uw new businessplan
Handelsmissies
Deventer 1250 jaar spel
Ambitiekaart 2018
De meerwaarde van een MKB lidmaatschap
Aanmelding Seminar Powervrouwen 12.3.2018

MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels één van de grootste ondernemersverenigingen van ons land met 1.200 leden. Ons ledenbestand is zeer divers en afkomstig uit alle mogelijke sectoren binnen ons verzorgingsgebied; zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie etc. Een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals. Van ambitieuze starters maar ook van zeer ervaren ondernemers die zich al lang bewezen hebben in ondernemersland. Hoe groot kan uw netwerk worden?

Met zo’n grote, gevarieerde club die ‘barst’ van de kennis en de ervaring kunnen we veel invloed uitoefenen en dat doen we dan ook. MKB Deventer zet zich elke dag in voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Handelskade 75
7417 DH Deventer

Tel: 0570-603587
E-mail: info@mkbdeventer.nl
Copyricht 2018 | MKB Deventer