1189


ledenActueelUw new businessplan

05.12.2017

Saxionstudenten zoeken bedrijven voor het maken van een new businessplan. Drietallen gaan aan de slag met voorstellen voor uw toekomstig verdienmodel.

Lees verder

Handelsmissies

04.12.2017

MKB Deventer is op handelsmissie geweest naar Rostock en Sibiu. Met lokale ondernemersverenigingen zijn warme contacten opgedaan en eerste voorbereidingen gedaan voor het in gang zetten van matchmaking tussen ondernemers daar en in Deventer.

Lees verder

Deventer 1250 jaar spel

05.12.2017

Onze mooie stad bestaat in 2018 1250 jaar en dat heeft ons aangezet om daar een bijdrage aan te leveren. We lanceren daarom het Deventer 1250 jaar bordspel.

Lees verder


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels één van de grootste ondernemersverenigingen van ons land met 1.200 leden. Ons ledenbestand is zeer divers en afkomstig uit alle mogelijke sectoren binnen ons verzorgingsgebied; zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie etc. Een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals. Van ambitieuze starters maar ook van zeer ervaren ondernemers die zich al lang bewezen hebben in ondernemersland. Hoe groot kan uw netwerk worden?

Met zo’n grote, gevarieerde club die ‘barst’ van de kennis en de ervaring kunnen we veel invloed uitoefenen en dat doen we dan ook. MKB Deventer zet zich elke dag in voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Handelskade 75
7417 DH Deventer

Tel: 0570-603587
E-mail: info@mkbdeventer.nl
Copyricht 2018 | MKB Deventer