1187


leden
Grote netwerkbijeenkomst met Nederlands kampioen pitchen04

maart

Office Centre Deventer
19:45 uur, inloop 19:00 uur


ZP-Deventer zal de aanwezigen alvast een 'blik onder de motorkap' gunnen van het online platform waar nog hard aan wordt gewerkt en dat straks de 5.500 zzp'ers in Deventer zal gaan bedienen.

Tijdens de aansluitende netwerkborrel volgen allerlei interessante productpresentaties. Beveiligingsbedrijf Eset zal bijvoorbeeld laten zien hoe je je eenvoudig en simpel kunt wapenen tegen virussen en malware. Kortom, het wordt een erg interessante avond. 

Programma

  • Jouri Schoemaker, Nederlands kampioen pitchen

'Mijn naam is Jouri Schoemaker, 27 jaar oud en ik ben ondernemer achter Shake-on (een internationale hightech startup), oprichter van Groen’s Paradijs (een ouderenzorg-concept waarmee we 2e werden bij het Beste Zorgidee van NL) én sinds 2016 Nederlands Kampioen Pitchen. Voor mij is stap één van elk van mijn ondernemingen: de pitch!

Mijn filosofie is om zo vroeg mogelijk naar buiten te gaan, je idee te pitchen en feedback te vergaren van potentiële klanten, partners en experts. Zo vergaar je de benodigde kennis om je product/service succesvol in de markt te zetten. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje, geen monoloog, maar de start van een dialoog.

Sinds ik het NK Pitchen heb gewonnen geef ik lezingen en trainingen aan zowel ondernemers als accountmanagers, journalisten als marketeers, studenten als recruiters; pitchen is waardevol voor iedereen die zijn ideeën wil realiseren! Ik zal u in een interactieve sessie alles vertellen over - én met u aan de slag gaan voor - uw perfecte persoonlijke pitch. Mijn eigen credo is Life’s a pitch. Onder die naam kun je ook mijn video’s en referenties vinden: www.lifesapitch.eu.' 

  • ZP Deventer presentatie
  • Tijdens de afsluitende netwerkborrel volgen productpresentaties


Agenda

26-2-2019 Bijeenkomst EICAS-museum in oude Hegius-gebouw
4-3-2019 Grote netwerkbijeenkomst met Nederlands kampioen pitchen
6-3-2019 Haal het maximale uit LinkedIn
14-3-2019 Ondernemersavond DiepenveenMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer