1187


leden
Haal het maximale uit LinkedIn06

maart

Gasfabriek
09:30 - 12:30 uur


Tijdens deze kennissessie neemt LinkedIn-expert Mitchell Brown van Bright Brown je mee in de wereld van LinkedIn. Wat kun je er eigenlijk allemaal mee? En hoe haal je er het maximale uit met een behapbaar plan van aanpak?

"We beginnen altijd bij branding. Ofwel, wat wil je dat mensen over jou en jouw bedrijf vertellen als ik het ze vraag? Welk gevoel wil je overbrengen? We gaan niet branden WAT je doet, maar HOE en WAAROM je het doet.

Van branding naar profiel

Daarna kun je de vertaalslag maken naar LinkedIn en kun je op basis van je branding je profiel invullen voor de branding, maar ook met de juiste termen om goed gevonden te worden door je doelgroep. Verder ga ik je het algoritme uitleggen en hoe je deze kan gebruiken om je eigen tijdlijn en die van doelgroep te bëinvloeden. Je doelgroep gaan we ook opzoeken en 'warm' uitnodigen om ervoor te zorgen dat ze jou sneller en makkelijker vinden. Allemaal op basis van een gratis account.

Content

Ook een belangrijk onderdeel van de training is het social selling aspect en hoe je omgaat met je netwerk. Plus ‘last by not least’, content! Voor iedereen het moeilijkste onderdeel: Wat ga je allemaal posten en hoe vind je er de tijd voor? We maken samen een plan en ik geef je onwijs veel handvatten, tips en tricks mee om het goed te doen, op een leuke en behapbare manier. Graag tot 6 maart!" 


Agenda

26-2-2019 Bijeenkomst EICAS-museum in oude Hegius-gebouw
4-3-2019 Grote netwerkbijeenkomst met Nederlands kampioen pitchen
6-3-2019 Haal het maximale uit LinkedIn
14-3-2019 Ondernemersavond DiepenveenMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer