1224


leden
Bijeenkomst Facebook en digitale marketing voor het MKB26

september

Gasfabriek
19.30 - 21.30


Worstel jij als mkb’er ook zo met Facebook en digitale marketing?

De cijfers liegen er niet om. Meer dan 10 miljoen Nederlanders kijken minstens één keer per maand op Facebook. En ook Instagram – sinds 2012 eigendom van Facebook – is met ruim 4 miljoen maandelijkse gebruikers in Nederland een platform dat razendsnel groeit. De kans is dan ook zeer groot dat jouw doelgroep aanwezig is op één van deze kanalen, of beide. Maar hoe bereik je nu die doelgroep? En wat vinden ze interessant? Hoe val je op tussen alle berichten van andere bedrijven?

Op woensdagavond 26 september organiseert Deventer Grows Digital in samenwerking met MKB-Deventer, MKB-Nederland Midden en Facebook Europe een bijeenkomst waar je onder andere antwoord krijgt op bovenstaande vragen.

De bijeenkomst vindt plaats in de Gasfabriek en is gratis toegankelijk.

 


Agenda

:
26.09.2018: Bijeenkomst Facebook en digitale marketing voor het MKB
01.10.2018: Rabo Starterscafé
08.10.2018: Seminar M/V: Vreneli Stadelmaier
11.10.2018: Event 'Digitaliseren is groeien'
05.11.2018: Algemene ledenvergaderingMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer