1224


leden
Seminar M/V: Vreneli Stadelmaier8

okt

Boode, Bathmen
20.00 uur


Vreneli is bekend van haar boek: 'F*ck die onzekerheid', waarin ze overtuigend aantoont dat vrouwen zichzelf op heel veel momenten 'downplayen' en zichzelf en hun carrière daarmee voortdurend te kort doen. Als vrouwen succes hebben, claimen ze dat vaak niet omdat dat, in hun ogen, vaak te danken is aan hun omgeving.

Een inspirerend seminar waarin vrouwen leren elkaar meer te gunnen. Een handleiding voor meer 'sisterhood'. En natuurlijk vinden wij het geweldig als mannen ook bij dit seminar aanwezig zijn.

Wil je dit seminar bijwonen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Kom je met meer? Vul dan alle namen in. Graag tot ziens op 8 oktober!


Agenda

:
26.09.2018: Bijeenkomst Facebook en digitale marketing voor het MKB
01.10.2018: Rabo Starterscafé
08.10.2018: Seminar M/V: Vreneli Stadelmaier
11.10.2018: Event 'Digitaliseren is groeien'
05.11.2018: Algemene ledenvergaderingMKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer