1208


leden




Het Grootste Kennisfestival van Nederland



14

jun

Havenkwartier Deventer, Havenplein 20, Deventer
13.00 uur


14 juni is het weer zo ver: Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Een initiatief waarbij ‘op een leuke manier kennis opdoen over beter presteren met je organisatie' centraal staat.

Een festival dat zoveel facetten heeft, van een groot congres verdeeld over meerdere gebouwen en tenten, tot een muziekfestival. Gezelligheid, informatief en vooral kennis halen en delen, met een hapje en een drankje dat in verschillende gelegenheden op het terrein wordt aangeboden.

Het Havenkwartier in Deventer is het podium voor ruim 75 sprekers. Naast de grote podia komt er nu ook een bijzondere tent op het water van de provincie Overijssel rond bestuurlijke innovatie. En een eigen tent van Saxion Hogeschool: 'Get ready for a smart world'. 

Inmiddels zijn er al heel wat top-sprekers bevestigd en er komt nog veel meer bij, zie de website. Wat denk je van:

 • Remco Claassen: misschien wel de meest gevraagde spreker van het moment, gaat het festival afsluiten met een geweldig verhaal over (verdere) ontwikkeling van talent o.h.g.v. leiderschap en effectiviteit.
 • Özcan Akyol (Eus): interviewt sprekers rondom bestuurlijke vernieuwing en verzorgt een column.
 • Martijn Aslander: lifehacker van het eerste uur en mede-auteur van bestseller 'Nooit Af' en altijd goed voor een prikkelend betoog.
 • Maarten Ducrot: oud-wielrenner en nu tv-commentator, neemt je aan de hand van zijn wielerervaring mee in zijn visie op het samenstellen van een succesvol team.
 • Joël Aerts: geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid komt spreken over leiderschap(sontwikkeling). Na het succes van MBA in één dag dat hij met Ben Tiggelaar samen schreef is zijn nieuwe boek net uit.
 • Jan Rotmans: maakt de verbinding tussen hoofd, hart en handen en gaat in op de omwenteling die de democratie en het openbaar bestuur in Nederland nodig hebben.
 • Gijs van Wulfen: auteur van 'Managementboek van het Jaar 2017' vertelt over succesvol innoveren.
 • Hans Vermaak: stond aan de basis van de kleurentheorie en door collega’s gekozen als de invloedrijkste adviseur van Nederland.
 • Jolande Tijhuis: voorzitter RvB van Vincent van Gogh (GGZ), vertelt over hoe ze de afgelopen jaren haar organisatie succesvol veranderde.
 • Allard Droste: toverde als ondernemer metaalbedrijf Aldowa om tot een succesvolle zelfsturende werkomgeving en schreef daarover de bestseller 'Semco in de polder'.
 • Ineke Hurkmans: founder van Jump Movement waardoor al meer dan 55.000 deelnemers wereldwijd een 'jump' ervaren hebben.

En dan vergeten we bijna al die leuke bandjes en singer-songwriters (Het Zesde Metaal uit België, Björn van der Doelen, Mondo Leone, de Koorbazen....), meer dan de moeite waard om even ‘te reflecteren’.

De afgelopen twee jaar was het uitverkocht… dus wacht niet te lang met aanmelden als je erbij wilt zijn. Kaarten kosten 195,- (excl BTW). Lid van MKB Deventer? Dan kun je met korting het festival bezoeken.  Aanbieding in de email nieuwsbrief van februari 2018. Veel mensen komen met een groep. Bijvoorbeeld met collega's of samenwerkingsverband. Dan geldt een groepskorting, zie de website

 






Agenda

14.06.2018: Het Grootste Kennisfestival van Nederland
22.06.2018: Internationale Hanzedagen in Rostock
01.09.2018: Saxionstudenten helpen MKB aan nieuwe businessmodellen
08.10.2018: Seminar M/V: Vreneli Stadelmaier



MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met 1.200 leden. Onze missie is een gezond ondernemersklimaat te realiseren in Deventer voor ondernemers en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij met verschillende activiteiten: lobby, collectieve inkoop & personeelsvoordelen, versterking ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's zoals exportstimulering, E-commerce, Vernieuwende businessmodellen en Bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers: zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van 5 uitvoerende professionals werken wij vanuit ons kantoor in de Gasfabriek in Deventer dagelijks voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

 • Klik hier voor de statuten van van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Handelskade 75
7417 DH Deventer

Tel: 0570-603587
E-mail: info@mkbdeventer.nl
Copyricht 2018 | MKB Deventer