1187


ledenAgendaBijeenkomst EICAS-museum in oude Hegius-gebouw

26-2-2019

Eind†2020 gaan in het oude Hegius-schoolgebouw†aan de†Nieuwe Markt 23 te Deventer†de deuren open van het EICAS-museum voor zogenoemde nul†en zerokunst.†

Lees verder

Grote netwerkbijeenkomst met Nederlands kampioen pitchen

4-3-2019

Op maandag 4 maart is de vestiging†van Office Centre Deventer (voorheen Staples) het decor van een grote netwerkbijeenkomst waarvoor alle leden van MKB Deventer en alle Deventer zzp'ers zijn uitgenodi...

Lees verder

Haal het maximale uit LinkedIn

6-3-2019

Ben je op zoek naar nieuwe manieren om leads te genereren? Of naar een manier om meer naamsbekendheid te creŽren? LinkedIn is hiervoor het perfecte medium, en, het hoeft geen geld te kosten.

Lees verder

Ondernemersavond Diepenveen

14-3-2019

Op donderdagavond 14 maart organiseert de gemeente Deventer, de Ondernemersvereniging Diepenveen en het MKB Deventer een ondernemersavond in het Hof van Salland te Diepenveen.

Lees verder


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer