1208


leden
Het perspectief van Deventer / SallandEen interactieve bijeenkomst waarin via online participatie, stellingen en vragen de revue passeren om uw mening te horen en te verwerken, zodat we met een concreet resultaat gezamenlijk aan de slag gaan. Schrijf u snel in! Er is plaats voor 80 MKB leden en VOL=VOL!  

De drie participanten zijn al jaren actief samen met hun partners om het economisch perspectief van Deventer en Salland, te ondersteunen en te ontwikkelen. MKB Deventer, met de ontwikkelfunctie voor export, e-commerce, vitale binnenstad, duurzaamheid/MVO en nieuwe businessmodellen, waardoor Deventer een open informatiestad, een duurzame maakstad en een boeiende beleefstad wordt. Zie ook de ambitiekaart
Rabobank Salland door onder andere een coöperatiefonds om te investeren in een slimme, gezonde en (economisch) vitale regio. 
De Maatschappij, door een netwerkfunctie en het organiseren van perspectiefbijeenkomsten zoals ‘Innovatie in de zorg’. De zorg die sterk is ontwikkeld binnen de regio Deventer/Salland.  Hoe zal Nederland zich ontwikkelen? Waarin willen we voorop lopen? In een kenniseconomie; in samenwerkingsverbanden om expertise te delen; of in productie (de maakindustrie)? Of in alle?
Hoe ziet onze regio er over 3, 5 of 10 jaar uit? En hoe gaan we ons geld verdienen? Ondernemers, overheid en onderwijs kunnen samen hun steen(tje) bijdragen aan het perspectief van Deventer/Salland. We zetten deze regio op de kaart, zodat we met concrete resultaten aan de slag kunnen. Kortom we staan voor prachtige uitdagingen! Doet u mee?

Het programma voor deze avond:
19.00 uur Ontvangst bij Rabobank Salland, Hanzeweg 3, 7418 AW Deventer
19.30 uur Opening gevolgd door digitale werksessie en brainstorm Perspectief voor Deventer/Salland in werkgroepen  20.15 uur Pauze
20.30 uur Bespreking van de resultaten
21.00 uur Einde van het formele gedeelte en start netwerkborrel
21.30 uur Afspraken voor het vervolg 


Actueel

Uw new businessplan
Handelsmissies
Deventer 1250 jaar spel
Ambitiekaart 2018
De meerwaarde van een MKB lidmaatschap
Dynamisch ondernemerschap
Het perspectief van Deventer / Salland

MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met 1.200 leden. Onze missie is een gezond ondernemersklimaat te realiseren in Deventer voor ondernemers en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij met verschillende activiteiten: lobby, collectieve inkoop & personeelsvoordelen, versterking ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's zoals exportstimulering, E-commerce, Vernieuwende businessmodellen en Bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers: zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van 5 uitvoerende professionals werken wij vanuit ons kantoor in de Gasfabriek in Deventer dagelijks voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Handelskade 75
7417 DH Deventer

Tel: 0570-603587
E-mail: info@mkbdeventer.nl
Copyricht 2018 | MKB Deventer