1208


leden
Dynamisch ondernemerschapEconomische veranderingen zijn het 'dagelijkse brood' waar een ondernemer op inspeelt. Handvatten geven aan zijn business, zodat hij succesvol kan zijn. Vooruit kijken om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen en te implementeren om succesvol te zijn.

Meiltje de Groot, directeur Luchthaven Teuge; directeur Twente Airport (2013- heden); Voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Luchthavens, neemt ons mee in de vele innovaties die zij gedurende de afgelopen jaren heeft gerealiseerd. Haar ondernemerschap heeft geleid tot dynamische en strategische beslissingen om Luchthaven Teuge te positioneren in het airport landschap.
Ze is sinds 2011 directeur. De afgelopen jaren heeft zij de luchthaven op bedrijfseconomische gezonde wijze ontwikkeld met draagvlak van de omgeving, klanten en zakenpartners. Daarnaast zijn de zakelijke activiteiten van de luchthaven uitgebreid en de ontwikkeling van het bedrijventerrein heeft een groei doorgemaakt.

12 maart aanstaande vertelt Meiltje de Groot, over haar werk en manier van leidinggeven en neemt ze je mee in de vele innovaties die zij de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.

Het seminar vindt plaats in De Leeuwenbrug in Deventer en start om 20.00 uur, inloop 19.30 uur

De toegang is gratis voor leden, maar meld je snel aan! 


Actueel

Uw new businessplan
Handelsmissies
Deventer 1250 jaar spel
Ambitiekaart 2018
De meerwaarde van een MKB lidmaatschap
Dynamisch ondernemerschap
Het perspectief van Deventer / Salland

MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met 1.200 leden. Onze missie is een gezond ondernemersklimaat te realiseren in Deventer voor ondernemers en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij met verschillende activiteiten: lobby, collectieve inkoop & personeelsvoordelen, versterking ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's zoals exportstimulering, E-commerce, Vernieuwende businessmodellen en Bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers: zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van 5 uitvoerende professionals werken wij vanuit ons kantoor in de Gasfabriek in Deventer dagelijks voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Handelskade 75
7417 DH Deventer

Tel: 0570-603587
E-mail: info@mkbdeventer.nl
Copyricht 2018 | MKB Deventer